Újdonságok a szépségápolásomban - Krémvarázs.hu

by - augusztus 17, 2019
Nagyon rég (konkrétan két éve) volt utoljára zsákmányos bejegyzés a blogon és mivel instagramon egyértelműen megszavaztátok, hogy legyen poszt a Krémvarázs webhsoppal való együttműködésem legutóbbi csomagjának tartalmáról, épp ideje újra beilleszteni ezt a bejegyzéstípust a blog tartalmába. (Az eddigi bejegyzéseimet egyébként a krémvarázs címke alatt megtaláljátok.) A Krémvarázs.hu online szépségboltról érdemes tudni, hogy egy magyar vállalkozás, a weboldal 2016 végén kezdte meg működését és Lengyelország vezető kozmetikai gyártóinak termékeit forgalmazza, melyek mind állatkísérlet mentesek! A környezettudatosságra is törekszenek, szállításnál például újrahasznosított dobozokat használnak :) állandó akcióik mellett pedig a rendelések mellé termékmintákat is küldenek.


VIS PLANTIS HERBAL VITAL CARE sampon és balzsam vékonyszálú hajra feketekömény kivonattal (link)
Mindig zsíros hajra keresek sampont, ami viszont általában nem segít (ráadásul az egyébként is száraz hajvégeimnek sem tesz jót), így épp ideje más oldalról megközelítenem a hajápolást. A Vis Plantis sampon-balzsam párosa kifejezetten vákonyszálú hajra lett kifejlesztve, a benne található feketekömény kivonat serkenti a hajnövekedést, megelőzi a hajhullást, valamint antibakteriális hatású, míg a lenmag és pamut kivonat táplálja a hajat és megelőzi a hajtöredezést. Mindkét termék SLES-, SLS-, színezék-, szilikon- és parabénmentes.

EVELINE ReveLASH™ Koncentrált szempillanövesztő szérum (link)
Többféle szermpillanövesztő szérumot próbáltam már, a nagyon drágától az olcsó drogériás változatig, így nagyon kíváncsi leszek, mit tud a közép árkategória. Az Eveline széruma hosszabb és vastagabb szempillákat ígér, a leírás alapján napi használat mellett már 8 hét után látható eredményt lehet elérni vele.

EVELINE All In One Cream Face Illuminator Light árnyalatban (link)
Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a highlighterre (elsősorban arccsonton), ez pedig annyira gyönyörű rózsaszínes fényűnek tűnt a képeken, hogy muszáj voltam magaménak tudni. Habár eddig a mindennapokon kompakt highlightert használtam, nagyon kíváncsi lettem erre a folyékony verzióra. Viszont mivel inkább hideg fénye van, így ősszel-télen, kevésbé barna bőrön fog jobban mutatni.

EVELINE Glow and Glow! Extreme Shine szájfények
Annyira újdonság a webshop kínálatában, hogy még linket sem tudok beszúrni az Eveline szájfényekhez. Alapvetően matt rúzs párti vagyok, de nyáron kifejezetten jobban esett szimpla vagy színezett ajakápolókat viselni, így a 02 Candy Pink és 03 Neutral nude árnyalatú szájfények is igen ígéretesnek tűnnek.

EVELINE szemöldök pomádé világos barna árnyalatban (link)
A szemöldököm kitöltéséhez és formázásához szemöldökport vagy ceruzát használok, annak ellenére, hogy mindig is érdekeltek a szemöldök pomádék, azonban valahogy tartottam a használatuktól. Az Eveline szemöldökfestéke természetes színárnyalatával elméletileg tökéletes fedést biztosít, vízálló és nem tapad össze tőle a szemöldök. A dobozban pedig a tégely mellett egy mini, kétvégű ecset is található (ferde ecset és szemöldök fésű).


EVELINE fátyolmaszkok
Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fátyolmaszk párti lettem az elmúlt időszakban, amit elsősorban a kényelmes használatnak köszönhet ez a típusú arcmaszk. Az Eveline Cosmetics arcmaszkok terén is széles kínálattal rendelkezik, a zacskós kiszerelésű és textil maszkok mellett pedig a mókás fátyolmaszkokkal is reprezentálja magát a piacon. A láma és unikornis mintásak nagyon aranyosak és jópofák, míg a zöld teás-grapefruitos és aktív szenes-papayás-áfonyás habzó arcmaszkok konkrétan viccesek lehetnek akár egy-egy csajos estén is :)


CAMELEO szárazsampon minden hajtípusra (link)
Eddig még nem túl sok szárazsampont próbáltam ki, hiszen könnyű mellényúlni velük.. viszont így látatlanban is megszavaztam a bizalmat a Cameleo szárazsamponjának. Az 50 ml-es kiszerelés két szempontból is ideális: így ki tudjuk próbálni, mielőtt a 200 ml-es verziót vásárolnánk meg (habár nem olyan nagy az árkülönbség), ugyanakkor utazásokkor például nagyon praktikus tud lenni egy ilyen kis csomagolás!

DELIA Good Foot Podology bőrpuhító és kondicionáló lábmaszk (link)
Nyáron mindig jól jön egy kis extra kényeztetés/puhaság a lábfejeknek. A sarkaim nagyon hamar ki tudnak száradni, repedezni, így tényleg állandó törődést és hidratálást igényelnek. Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudok odafigyelni, szeretek olyan terméket bevetni, ami azonnali megoldást nyújt a problémára.

MY DRY izzadásgátló párna (link)
Ciki vagy sem, kimondottan izzadós vagyok és bizonyos szituációkban pláne elég kellemetlen tud lenni a dolog. Alapvetően igyekszem olyan felsőt választani, amin nem látszik, de van olyan testhezálló, szürke pamutruhám, aminél muszáj vagyok valamilyen cselhez folyamodni. Ilyen problémákra kínál megoldást az izzadásgátló párna, melyet feltűnésmentesen lehet a ruhára illeszteni és akár 24 órás védelmet biztosít a foltok ellen. A bejegyzésben szereplő termékek közül hatásában talán erre vagyok a leginkább kíváncsi.

EVELINE Nail Therapy Keratin Pro körömerősítő szérum (link)
Ősszel, a hideg idő beköszöntével az egyébként erősnek mondható körmöm hajlamos berepedezni. Az ecsetelős körömszérum hatékonyan véd a károsodástól, serkenti a körömben található keratint, továbbá a citrom- és eukaliptuszolajoknak köszönhetően helyreáll a megfelelő hidratálási szint és a köröm rugalmassága.

EVELINE #Clean Your Skin! 3 az 1-ben antibakteriális arclemosó, radír és maszk (link)
A #Clean Your Skin! az Eveline új termékcsaládja, melyből egy konkrét, többlépéses arcápolási rutin állítható össze problémás bőrre. A 3 az 1-ben arclemosó az egyedi formulának köszönhetően hatékonyan szabályozza a faggyútermelést és tisztítja a pórusokat, ugyanakkor megnyugtatja és hidratálja a bőrt. Így elsősorban a fiatalabb generációt célozza meg a termékcsalád (mint ahogy azt a hashtag jel is érzékelteti), de mivel az én bőröm néha úgy viselkedik, mint egy makacs, durcás tini, előszeretettel fogom használni.

Tényleg érdemes körbenézni a honlapon, ugyanis a kínálatot minden esetben az aktuális szépségtrendekhez igazítják, így a választék állandóan bővül. Amit pedig szeretnék még kiemelni, hogy nagyon sok terméknél a leírásban megtalálható az összetevőlista, ami igen fontos számomra, így ez egy hatalmas plusz pont. Nem mellesleg elindult a webshop saját blogja is, az első cikkükben a csiganyálról, mint összetevőről olvashattok. Innen is köszönet a krémvarázs csapatának, hogy egy ilyen szuper csomagot állítottak/állítottunk össze, a személyes igényeimet is figyelembe véve!

Ti szoktatok szépségápolási terméket online vásárolni?

You May Also Like

0 megjegyzés