Nivea Urban Skin Detox éjszakai regeneráló arcmaszk

by - augusztus 10, 2019
Az arcmaszkokkal általánosságban még mindig az a problémám, hogy számomra iszonyat macerás lemosni, vagy lehúzni őket (éppen ezért preferálom egyébként a fátyolmaszkokat). Érthető, hogy miért lettem izgatott a trnd legújabb projektje láttán, amiben a Nivea éjszakai maszkjait volt lehetőség tesztelni, így végre beadtam a derekam és regisztráltam. Sikerült is azonnal bekerülni a tesztelők közé, ennek köszönhetően a választott Urban Skin Detox éjszakai regeneráló arcmaszkról olvashattok a blogon.


'Az új, zöld tea kivonatot és hialuronsavat tartalmazó arcmaszk méregteleníti és regenerálja bőröd, miközben Te az igazak álmát alszod. A hűsítő és könnyen beszívódó krém arcon, nyakon és dekoltázson is alkalmazható.'

A tégelyes arcmaszk papírdobozban kapott helyet, ami fóliával is védett, ráadásul a kupak alatt is lapul egy fém védőfólia, így a sértetlenség garantált. A leírás alapján 15 alkalomra elegendő maszk (50 ml) lapul a tégelyben, ami értelemszerűen függ az arcra felvitt mennyiségtől. Én közepesen vastag rétegben alkalmazom, így szerintem több, mint 15 adag jön ki belőle - még annak ellenére is, hogy nem spórolok vele, nem túl keveset viszek fel, hogy a maszk maximálisan kifejtse hatását. Hetente 1-2 alkalommal érdemes használni, nekem nyáron strandolás, napozás után jött a legjobban.

Mint minden arcápolót, ezt is megtisztított bőrön kell alkalmazni. Arcmaszkhoz képest nagyon könnyed a textúrája, annak ellenére, hogy krémes, mintha picit habos, légies lenne. Az illata tipikus Nivea illat, egy kicsit pedig a naptejre is emlékeztet. Könnyen terül és a nagyja viszonylag hamar be is szívódik, viszont mivel nem csak egy arckrémről van szó, hagy egy ragacsosabb réteget maga után. Reggelre viszont szinte teljesen beszippantja az arcom, rendkívül puha bőrt eredményezve. Még a reggeli arcmosást követően is érzem, hogy a maszk konkrétan feltölti a bőrömet egy éjszaka alatt. A legnagyobb előnye - kiváló hatása melett -, hogy nem kell lemosni, lehúzni vagy bármi mást csinálni vele, csak felkenni és hagyni, hogy alvás közben kifejtse hatását. Az arcmaszk egyébként nem okozott semmilyen irritációt, pattanást és szerencsére a szárazabb területeket sem csípte. Összességében tehát abszolút elégedett vagyok vele, mert nagyon egyszerű használni, mégis hatásosabbnak érzem, mint egy szimpla éjszakai krémet.

Ti próbáltátok már az új Nivea éjszakai arcmaszkokat?

You May Also Like

0 megjegyzés