Spa élmény otthon - kényeztető csomag karácsonyra

by - december 16, 2018
Nem szeretnék belemenni a karácsonyi ajándékozás mai fogalmába és hogy úgy érzem, sok esetben mennyire elment egy olyan irányba az egész, ami főként az anyagi és dologi oldaláról közelíti meg ezt az ünnepet. Hiszen adni én is nagyon szeretek, főleg akkor, ha sikerül egy valóban személyes ajándékot kitalálnom. A felesleges és haszontalan meglepetésekre való pénzköltést elkerülendő, barátnőknek, édesanyáknak azonban nem tartom sem személytelen, sem klisés ajándéknak egy otthoni wellness csomag összeállítását, amibe olyan dolgokat gyűjtünk össze, ami lehetővé teszi az adott személy 'én idejének' megvalósulását, ezzel egy kis kikapcsolódásra ösztönözve őt. Pláne, hogy mostanában annyira népszerűek a különböző beauty dobozok.


AVON Planet Spa Radiant Gold fátyolmaszk
TREACLEMOON Crazy Orchid Love habfürdő
ALVERDE Frosted Berries málnás testvaj
DAY UP Pearls málnás desszert
AIR WICK fehér vanília virág mini illatgyertya
ESMARA bolyhos zokni

Hogy mi kerüljön az általunk készített kényeztető szépségcsomagba, természetesen függ a megajándékozottól. Amennyiben például tudjuk, hogy szeret forró fürdőt venni, érdemes lehet egy fürdősót vagy fürdőbombát belehelyezni, esetleg valamilyen testápolót, ami gondoskodik a fürdés utáni megfelelő ápolásról. Nálam mostanában előtérbe kerültek a fátyolmaszkok, amiknek nagy előnye a gyors és kényelmes használat, így kulcsszerepe lehet az otthoni lazításban. Egy kis nassolni való is kerülhet a szépségápolási termékek közé, de mivel ebben az időszakban hajlamosabbak vagyunk a dőzsölésre, válasszunk valami egészségesebb alternatívát!

Természetesen ezek az összeállítások még inkább személyre szabhatók, hiszen amennyiben tea kedvelőről van szó, egy különlegesebb, kimondottan karácsonyi ízesítésű tea jó választás lehet, de kerülhet a csomagba egy puha, meleg zokni, illatos gyertya is. Készíthetünk akár tematikus dobozt, valamilyen téma, esetleg szín köré csoportosítva a választott termékeket, a lényeg, hogy próbáljunk meg valóban hasznos, elhasználható dolgokat összeválogatni.

Ti kit ajándékoznátok meg egy ilyen csomaggal és mit tennétek bele?

You May Also Like

0 megjegyzés