Ingyenes bőrdiagnosztika az Yves Rocher-nál

by - június 30, 2018
Mint annyi mindennel, sajnos az arcbőrömmel is borzasztóan elégedetlen vagyok. Tág pórusok, helyenként zsíros, egyenetlen bőr. Azonban kiderült, közel sem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek én látom. Az Yves Rocher ingyenes bőrdiagnosztikájának köszönhetően többek között azt is megtudtam, hogy az arcbőröm pigmentációja abszolút rendben van - na de ne rohanjunk ennyire előre, kezdjük a legelején.


Az Yves Rocher jóvoltából lehetőségem nyílt kipróbálni a már 8 budapesti (Köki Terminál, Campona Bevásárlóközpont, Váci utca és Teréz körút, Corvin pláza, Westend City Center, Eurocenter, Arena Mall) szaküzletben elérhető bőrdiagnosztikai szolgáltatást, ami bárki számára ingyenes és vásárlási kötelezettségtől mentes. Ráadásul időpont nélkül, 5-10 perc alatt elvégzik a vizsgálatot, ami azonnali eredményt ad. A készülék által kiírt értékeket egy kis füzetben, úgynevezett szépségútlevélben meg is kapjuk, valamint a szakértői tanácsadás során ajánlott arcápolási termékeket is megjelölik benne. Ezenfelül pedig egy 40%-os kupont is kapunk a végén, ha esetleg meg szeretnénk vásárolni az ajánlott termékek valamelyikét vagy egy, bármely más arcápolót (a kupon a kiállítástól számított 2 hónapig felhasználható).

Maga az arcbőrelemzés rendkívül egyszerű, egy kis kézi készülék segítségével mérik fel 5 szempont alapján bőrünk állapotát: bőrfelület textúrája, pigmentáció, faggyútermelés, feszesség és hidratáltság. Ehhez az arc egy pontján megtörlik a bőrt és a fertőtlenített készülékkel fájdalommentesen történik meg a mérés, amivel számszerű jellemzést kapunk. Nekem a bőröm textúrája és a faggyútermelés, ami kritikusabbnak volt mondható, ellenben a pigmentáció meglepően jó eredményt adott és a feszességért és hidratáltságért sem kell aggódnom. Ahogy már említettem, a vizsgálat részét képzi a személyre szabott termékajánló arctisztítás, arcápolás alaplépései és kiegészítő arcápolás kategóriákon belül, bőrünk problémáira megoldást keresve.


A mérés közben egyébként beszélgettünk a jelenlegi arcápolási rutinomról is, a bőrömmel kapcsolatos saját észrevételeimről. Így a termékajánlókor azt is figyelembe vették, hogy a periódusom előtt például hajlamosabb vagyok a pattanásokra és bizonyos területeken zsírosabb is a bőröm akkor.

Nagyjából ugyan tisztában voltam az arcbőröm állapotával, egy alaposabb elemzés abszolút rám fért és csak ajánlani tudom mindenkinek, ugyanis akár meglepő eredményt is adhat, így pedig elkerülhetjük a nem megfelelő bőrápolást. Ha a tanácsolt termékeket használjuk, érdemes egy-két hónappal később visszalátogatni egy újabb kiértékelésre, magunkkal vinni a füzetünket, hogy lássuk, történt e változás és sikerült e valamelyest orvosolni a sarkalatos pontokat.

Ti próbáltátok már az Yves Rocher bőrdiagnosztikai elemzését?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Debrecenben még véletlen sincs ilyen lehetőség, ugye? :D
    Egy ideje készülök kipróbálni tőlük egy krémet, jó lenne tudni, ténylegesen milyen a bőröm és nem csak az után menni amit kigugliztam magamnak. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nincs, de Budapesten is első körben 4 üzletben volt csak elérhető a szolgáltatás és ez máris 8-ra bővült :) Megkérdezhetem, hogy melyik krémen gondolkozol?

      Törlés
    2. Oh, akkor remélhetőleg lesz itt is hamarosan. Erre a krémere gondoltam, mert azt hiszem rozacea gyanús vagyok és ezt dicsérik ilyen téren sokan:
      https://kremmania.hu/kremek/yves-rocher-sensitive-vegetal-kipirosodas-elleni-arckrem1

      Törlés
    3. Oh, akkor tényleg érdemes lenne elmenni, hogy többet megtudj! Sajnos ezt a krémet még nem próbáltam.

      Törlés