Megújult az Yves Rocher Plaisirs Nature - 2016 tavasz

by - május 22, 2016
Rengeteg újdonság jelent meg mostanában a szépségápolás piacán, sokszor nem győzöm kapkodni a fejem, ahogy a különböző márkák újabb és újabb izgalmas termékekkel jelentkeznek. Ennek köszönhetően az utóbbi időben számos újdonsággal bővült a fürdőszobai polcom, melyek hamar belopták magukat a szívembe.


Kezdeném is az Yves Rocher Plaisirs Nature-rel, ugyanis március végén az egész termékcsalád kívül-belül megújult. Az összetevőket környezetbarát szemléletnek megfelelően gondolták újra, ennek megfelelően a termékek mindegyikét környezetben könnyen lebomló formulák alkotják, ráadásul a csomagolások is újrahasznosíthatók és/vagy újrahasznosított műanyagból készültek. A teljes kollekció több mint 50 terméket foglal magába, melyeket három önálló termékcsaládra lehet osztani: a relaxáció család a lelki egyensúly és nyugalom elérésért (narancsvirág-levendula-keserűnarancs, levendula-vadszeder, mandula-narancsvirág), az energia család a lendület és az energia visszaszerzésért (mandarin-citrom-cédrus, mangó-koriander, málna-borsmenta), míg az érzékiség család az intenzív kényeztetésért (bourbon vanília, kókuszdió) felelős. A megjelenés hetén egy fantasztikus, főzéssel egybekötött workshop keretén belül volt lehetőségünk közelebbről megismerkedni az új termékekkel, azóta pedig szorgosan használgatom a mennyei illatkombinációk egy-egy tagját.


Yves Rocher Kókuszdió hab- és tusfürdő (400ml, 1050ft)
A műanyag flakon összenyomhatóbb, nem az a merev fajta, mint eddig, így nem szokatlan az új, felpattintós, szűk nyílásos kupak. Nem kifejezetten azt a tömény édes kókusz illatot képviseli, amit én annyira a nyárhoz kötök, annál visszafogottabb, szolidabb. Nagyon könnyed a textúrája, nem túl híg, de nem is a krémes fajta. Szinte már selymes habot képez, engem azonban minimálisan szárít, habár a hátam/mellkasom érzékeny ebből a szempontból.


Yves Rocher Mandula-narancsvirág hab- és tusfürdő (200ml, 590ft)
Hasonló állagú, mint az előbb említett társa, csupán annyiban különbözik tőle, hogy ez a teljesen átlátszó fajta. Szintén jól habzik, viszont a használata után ettől nem húzódik a bőröm, vagyis nem szárít. Az illata nem a szokásos, egyszerűen semmihez sem tudom hasonlítani, de számomra kellemes. A 200 ml nem kevés mennyiség, a flakon valahogy még sem tűnik olyan hatalmasnak, így hosszabb utazásokra tökéletes választás.


Yves Rocher Mandarin-citrom-cédrus testradír cukorszemcsékkel (150ml, 3100ft)
A 'csodálatos' jut róla először eszembe, de nem is tudom, melyik szóval tudnám leginkább jellemezni ezt az olajos bázisú, cukorszemcséket tartalmazó testradírt. Kezdeném az illatával, ami külön szót érdemel. A fás és citrusos illatok párosítása valami elképesztő újat és finomat alkot, engem azonnal levett a lábamról. A sűrűségét tekintve abszolút érthető, miért kapott tégelyes kiszerelést, vizes bőrön viszont könnyen eloszlik. A cukorszemcsék nem túl nagyok és egy idő után feloldódnak, de ezek ellenére is egy kiváló mechanikai hámlasztóról van szó. Használata után garantáltan nem szükséges testápolóért nyúlnunk, ugyanis egy enyhe olajos réteget hagy maga után, ami egyáltalán nem hasonlít az olajos testápolók zavaró rétegéhez (engem akaratlanul is a zuhanyzás közbeni testápolókra emlékeztet). Kész főnyeremény ez a testradír, egyszerűen imádom!

Yves Rocher Narancsvirág-levendula-keserűnarancs tápláló, krémes testápoló (150ml, 3100ft)
Egy nagyon sűrű testápolóról van szó, amit a testvaj 'keménységéhez' tudnék hasonlítani, azzal ellentétben viszont ez hihetetlen krémes. Szilikontartalma miatt én csak kézkrémnek használom, eleinte ugyan féltem, hogy lassan fog beszívódni és zavaró lesz, a krém testességéhez képest azonban elég hamar beissza a bőröm. Ahogy a többinél, ennél se lehet teljes mértékben kiérezni az önálló illatokat, de ha nagyon megerőltetem az orrom, a levendulát érzem dominánsnak benne.


Az új illatokhoz és belsőhöz új külső dukál. A tusfürdőknél már említettem, hogy a kemény, merev műanyagot felváltotta a puhább változat, valamint a kicsi tusfürdő most már a 200 ml-es kiszerelést jelenti, ami a kialakításának köszönhetően egyáltalán nem tűnik olyan nagynak, így nem kevésbé praktikus. A nagy, flakonos testápolók pedig már eleve tartalmazzák a pumpát, így azt nem kell külön megvásárolni. Egyetlen negatívuma a Plaisirs Nature termékcsaládnak, hogy a különböző ápolási termékek sajnos nem minden illatvariációban kaphatók, a mandarin-citrom-cédrus tusfürdőnek például kimondottan örülnék, ha lenne. A fenti táblázat segít kiigazodni, hogy mely illatból mi kapható (kattintásra megnő) :)

Ti kipróbáltátok már az új Plaisirs Nature termékcsaládot?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Még nem, de ez a testradír roppant ígéretesnek tűnik! :D
    (Ha elfogy a testradírom, meglesem mindenképp..:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van rá lehetőség, mindenképp vess rá egy pillantást. Én imádom!:)

      Törlés