DM kedvencek doboz - 2016 tavasz

by - március 27, 2016
Egyre elterjedtebbek a különböző szépségápolási meglepetés dobozok, így gondolom már sokan hallottatok a DM kedvencek dobozáról is, amit immár harmadik éve lehet online megrendelni. A dobozok száma azonban limitált, így csak a szerencsésebbek (sorsolás útján) juthatnak hozzá a negyedévente megjelenő beauty box-hoz.


A legelső DM kedvencek dobozomhoz tavaly ilyenkor jutottam hozzá, akkor a cég jóvoltából. Azóta (és egyébként már azelőtt is) többször próbálkoztam, sikertelenül. Most viszont végre nekem kedvezett a szerencse és a héten átvehettem a 2016-os tavaszi meglepetés dobozt, amit őrült lelkesedéssel bontogattam ki. Már a hazacipelésnél gyanúsan nehéz volt a csomag, a termékek megtekintésekor pedig csak arra tudtam gondolni, hogy wow! Az előzőeket elnézve azt kell, hogy mondjam, tartalmilag szerintem ez az eddigi legerősebb doboz. Ha kíváncsiak vagytok, mit is rejtett a legutóbbi DM box, olvassatok tovább!


A szépségápolási termékek ismét egy nagyon kellemes, aranyos megjelenésű dobozban érkeztek az üzletbe. A belső, fedeles dobozban masnival átkötve várnak ránk a termékek, valamint egy aranyos papír tájékoztató, rövid leírással, hogy mik is lapulnak pontosan az aktuális csomagban.

Maybelline Master Blush pirosító (1999ft)
Különleges pigmentekkel ellátott pirosító az intenzív színekért. Könnyed textúra, amely életteli ragyogást kölcsönöz arcodnak egyetlen mozdulattal. 3 trendi árnyalatban.

Afrodita cukor radír (2499ft)
Eltávolítja az elhalt hámsejteket, édes vanília illattal kényeztet. Használat után tisztává, simává és puhává varázsolja a bőrt. Természetes hatóanyagokat tartalmaz.


Dove regenerate Nourishment Sampon erősen károsodott hajra (1399ft)
A Dove Regenerate Nourishment sampon különleges formulájának koszönhetően még a legkárosodottabb haj is újra sima és fényes lesz. Ez a tápláló sampon mosásról mosásra segít csökkenteni a haj károsodásának jeleit és pótolni az elvesztett tápanyagokat, mialatt megerősíti a sérült hajat kívülről és belülről egyaránt, hogy az újra erős* legyen.

Dove Regenerate Nourishment Hajbalzsam erősen károsodott hajra (1399ft)
A Dove Regenerate Nourishment hajbalzsam azonnal táplálja az erősen károsodott hajat és segít csökkenteni a károsodás jeleit, így hajunk olyan lesz mint a károsodástól mentes haj. Keratin Nutri Komplex-szel van gazdagítva, amely segít helyreállítani a haj belső szerkezetét és visszaállítani a haj egészséges kinézetét és érzetét, 100%-kal több regeneráló erővel*.

* Hajtöredezés elleni erő a termékcsalád együttes használatával, a kondicionálót nem tartalmazó samponokhoz képest.

Dove DermaSpa Youthful Vitality testápoló (1699ft)
Javítsd bőröd rugalmasságán az igazi spa élményt nyújtó Dove DermaSpa Youth Vitality testápolóval! A kifejezetten érett bőrhöz készült krém revitalizáló szérum és Cell-Moisturisers™ kombinációját tartalmazza, amely segít rugalmassá tenni a bőröd, fiatalos hatást kölcsönözve számára.

Dove DermaSpa Youthful Vitality kézkrém (1049ft)
Azonnali kényeztetésre vágysz? Vidd magaddal a Dove DermaSpa Youthful Vitality pehelykönnyű kézápoló krémet a táskádban! A testápolóhoz hasonlóan formulája a rugalmas és fiatalos bőr érzését nyújtja majd számodra pillanatok alatt és finom illatával minden alkalommal kényeztet.

alverde tusfürdő bio gránátalma és bio gyömbér kivonattal (499ft)
A tenzidek és méltányos kereskedelemből származó nádcukor gyengéden és alaposan megtisztítják a bőrt anélkül, hogy kiszárítanák azt. A növényi glicerint, bio gránátalma kivonatot és bio gyömbér kivonatot tartalmazó receptúra ápolja a bőrt és bársonyos bőrérzetet kölcsönöz.

BIOBAZA Honey Kiss természetes dezodor (1099ft)
Antibakteriális formulája manuka-mézet, olíva- és zsályalevél-kivonatot tartalmaz, így segít megőrizni a bőr természetes frissességét. Parabént, tartósítószert, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.

Balea Luxury Golden Glamour krémes olajos folyékony szappan (549ft)
A pacsuli és a vanília illatával rabul ejti az érzékeket. A szója- és argánolajat tartalmazó receptúra gondoskodik a bársonyos bőrről.


Szóval összesen 9 teljes kiszerelésű termék lapult a dobozban, ami valljuk be, nem semmi! A cukor radírra és a dezodorra nagyon kíváncsi vagyok, valamint a (60) Cosmopolitan árnyalatú Maybelline pirosítóra, hogy miként teljesít. A tusfürdő és folyékony szappan mindig jó szolgálatot tesz, a DM saját márkás termékeiért pedig egyébként is oda vagyok.

Annak viszont jobban örültem volna, ha a Dove ápolók némelyike helyett esetleg még valami tavaszi sminkterméket csempésztek volna bele a dobozba, de ez tényleg csak a személyes véleményem, ugyanis tusfürdőn és dezodoron kívül mást nem használok a márkától - szilikon tartalmuk miatt pedig még erősen gondolkozok, mi legyen a sorsuk. De összességében azt kell, hogy mondjam, tényleg egy szuper, tartalmas dobozt sikerült összeállítania a DM-nek (az összértékéről már nem is beszélve) és nagyon örülök, hogy sikerült megszereznem!

Nektek sikerült már hozzájutni DM kedvencek dobozhoz?
Mit gondoltok a mostani doboz tartalmáról?

You May Also Like

12 megjegyzés

  1. Én nem jártam sajna sikerrel. Azért azt érdemes lett volna a postba beleírni, hogy a kisorsoltak 3000 ft-ért válthatták ki a dobozt. Ahogy láttam fb-n, sokan tévedésben vannak, és azt hiszik, hogy ez ingyenes, ajándék meglepi doboz... De egyébként fejben összedobva is jóval nagyobb az értéke most, mint amennyiért ki lehetett váltani. :) Ez a doboz határozottan jól lett összerakva, ami elég sok ilyen fizetős meglepi dobozról szerintem nem mondható el... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, először benne is volt a bejegyzésben, hogy 2990ft-ért tényleg hihetetlen 'jó vásár' volt, úgy tűnik, azt a mondatot végül kitöröltem :) Egyébként nem értem azokat, akik ezen akadnak fenn, a honlapon minden érthetően le van írva.
      Sajnálom, hogy neked nem jött össze, talán majd legközelebb - szerintem nem érdemes feladni :)

      Törlés
  2. Nagyon jó kis doboz volt. Nekem még egyszer sem sikerült. A legutóbbit meg sem próbáltam, gondoltam na most még egyszer, hát most sem. :D Így végleg elment tőle a kedvem. Főleg, hogy van akinek 2 is összejött mert ki tudja hány emailről jelentkezik érte. Nem irigylem mástól, távol álljon tőlem, csak szerintem nagyon nem fair, hogy valakinek egyszer sem jön össze, másnak meg szinte mindig. Ilyenkor lehetne a sorsolásnál valamilyen filtert használni, hogy azok előtérbe kerüljenek akik még egyszer sem nyertek.
    Az meg vicc, hogy valaki ennyire sötét, hogy nem érti meg, hogy nem ingyen kapja és még neki áll feljebb. Főleg, hogy maga a box kb 2 éve létezik itthon. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk én sosem bánkódtam, ha nem sorsoltak ki, habár ezt a dobozt most valamiért nagyon szerettem volna megszerezni, szóval kimondottan örülök, hogy sikerült :)
      Egyébként sajnos szerintem pont emiatt is marad sok doboz az üzletben, mert valaki több email címmel regisztrál és ha mindkettővel kisorsolják, csak az egyikkel veszi át. Oké, hogy utána azokat meg lehet vásárolni, de az meg már nem teljesen olyan.

      Törlés
    2. Én mindig csak a saját email címemről jelentkezem, és már négyszer sikerült. Tehát nem lehetetlen :)

      Törlés
  3. Nekem se sikerült még, pedig ezt határozottan elfogadtam volna...mondjuk a Dove termékeket nem, de anya nagyon kedveli a márkát, így annak is lett volna jó helye...Viszont azt a pirosítót lehet megnézem élőben Glamour-napokon, képen keresztül jól néz ki...:D

    (Addig meg várom a Pixibox márkáit már, hátha az megéri...ott legalább mindig sikerrel járok, amikor próbálkozok...:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is egyedül a Dove termékekkel van 'problémám', de majd úgyis találok nekik jobb helyet ;) A pirosítót még nem volt alkalmam kipróbálni, de hamarosan sor kerül rá!

      Törlés
    2. Sziasztok
      Én nyertem egyet,de sajnos úgy alakult,hogy átadnám a lehetőséget másnak.
      -ha valaki nagyon szeretné :)-
      Valami számomra hasznos dologért cserébe :)
      Ezt az emailt kaptam,amiben minden info benne van:
      Csomagod hamarosan megérkezik kiválasztott dm üzletedbe:

      Átvétel dátuma: 2016.06.23 naptól
      Kiválasztott üzleted: 1147 Budapest, Mexikói út, Mexikó-City

      Az átvételhez ne feledd az alábbiakat magaddal hozni:

      személyi igazolvány
      a jelen értesítő levél kinyomtatva, vagy okostelefonon
      2 990 Ft!

      Természetesen megyek én is,hogy meglegyen minden az átvételhez :)
      Érdeklődni:zoldom@freemail.hu

      Szép napot
      Nika

      Törlés
  4. Én is örülök, hogy sikerült ez a doboz, jó dolgok vannak benne, bár kár, hogy a 9ből 4 dove termék. Sebaj, anyának már passzoltam át belőle, ő imádja a dove-ot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én itt ugyanúgy érzek, mint a múltkori Pixibag-nél, ahol 4 Nivea termék kapott helyet - bár azt nem rendeltem meg és ott előre közölték is :) Sebaj, nem fog kárba vészni egyik Dove termék sem ;)

      Törlés
  5. Én is azt nehezményezem, hogy van, aki szinte az összeset "megnyerte" már, mást pedig egyszer sem sorsoltak ki. Nekem sem sikerült még egyszer sem, úgy sem, hogy a családból többen is regisztráltunk rá. A sok értetlen, aki pedig azt hiszi ingyen kapja, mikor mindenhol világosan látható, hogy nem, ők meg csak elveszik az esélyt azoktól, akik tényleg át is vennék.. Szóval az én kedvem is elment már tőle, de ez a mostani összeállítás elég jól sikerült :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nagy számok törvénye alapján egyszer csak sikerülnie kell :/ Úgyhogy csak hajrá! Mondjuk ha ekkora az igány rá, szerintem megnövelhetnék a dobozok számát, hátha ez egy megoldás lenne :)

      Törlés