Realash szempilla növelő szérum #1

by - október 25, 2015
A Realash sokak számára nem ismeretlen, majdnem pontosan egy éve már a blogon is megismerkedhettetek vele egy tesztes bejegyzés formájában. Nem olyan rég viszont ismét lehetőségem nyílt az új Realash kipróbálására, amire az eddigi tapasztalataim után nem tudtam nemet mondani. Ráadásul az előző adag épp elfogyott, ami szomorúan érintett, ugyanis a kipotyogó szempillák látványától teljesen elszoktam a kondicionáló alkalmazása mellett, ami az utóbbi hetekben viszont ismét elég gyakori jelenséggé vált a Realash használata nélkül.


Aki esetleg még nem hallott erről a szempilla növelő szérumról, annak elárulom, a Realash lényegében erősebb, dúsabb és hosszabb pillákat ígér (83%-kal hosszabb és 79%-kal dúsabb eredmény). A szérum aktív összetevői stimulálják a pilla növekedését, megelőzik azok kiesését, így időt adva a megerősödésükhöz, megvastagodásukhoz. Használata egyszerű, a megtisztított, száraz szempilla tövekhez kell felvinni a folyadékot eleinte naponta, a későbbiekben, a kezelés után azonban elég hetente kétszer-háromszor használni.


A szérum az előző fekete tubus helyett egy új, letisztult fehér külsőt kapott, a mennyiség (3 ml) és tusos kialakítás azonban maradt a régi. A külsőségekkel egyetemben a beltartalom is változott, a dobozon az eddigitől eltérő INCI-vel kerültem szembe. Az idáig első helyen szereplő aloe vera például eltűnt az összetevők közül, viszont a továbbiakban is természetes lennel és körömvirág kivonattal gazdagították a kondicionálót. A zsurló kivonat megtisztítja, frissen és matton tartja a bőrt, a palkaszár kivonat pedig gyulladáscsökkentő hatású. A formula bőrgyógyászatilag és kozmetikailag tesztelt, nem okoz irritációt vagy allergiát. A terméket egyébként nem tesztelték állatokon.

Az alábbi képen a jelenlegi (2015. október 25.), kiindulási állapotot láthatjátok.

További információért, elérhetőségért és a rendeléssel kapcsolatos tudnivalókért látogassatok el a Realash weboldalára. Én pedig egy hónap múlva jelentkezem az első tapasztalatokkal!

Ti próbáltátok már a Realash szempilla növelő szérumot?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy szerinted ott is megnoveszti a szempillakat, ahol gyermekkori bárányhimlő miatt kihullottak? Nem feltűnően, csak pár szál, de azért közelről eléggé látszik, azóta nem nőtt vissza.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, sajnos nem tudom, nekem nem volt hiányos a szempillám, ezért erről nincs tapasztalatom :/ Ugye a szérum stimulálja a pillák növekedését, de azt tényleg nem tudnám megmondani neked, hogy esetleg ott is, ahol régen kihullott.

      Törlés