Beauty Tag #12 Hello autumn!

by - szeptember 09, 2015
Anno, még két éve volt egy hasonló őszi tag bejegyzés a blogon, idén viszont úgy dönöttem, összeállítom a saját kérdéssoromat. A tag megalkotása közben  Agnes Obel - Philharmonics albumát hallgattam, ami változatlanul a legősziesebb zene számomra. Ha van kedvetek, töltsétek ki ti is, a forrás megjelölést pedig megköszönöm :)


Mi a kedvenc árnyalatod ősszel?
Idén egyre jobban a mályva felé húz a szívem, de nagyon szeretem a burgundi vöröset, mustársárgát és a természetes, nude színeket. No meg a fekete-arany párost.

Kedvenc ruhadarab?
Egyértelműen kendők! Eddig szinte minden évben becsúszott egy új kendő, tavaly pontosan ezért megálljt kellett parancsolnom magamnak. Mivel viszont ilyen ügyesen tartottam magam az elveimhez, jutalomként már be is szereztem a legújabb darabot. Egyébként még műbőrdzsekit hordok legszívesebben a mindennapjaimban.

Milyen kiegészítőt viselsz ilyenkor szívesen?
Karkötők, óra és fülbevaló. A nyakláncról a kendő, a gyűrűről pedig a hideg miatt általában inkább lemondok.

Melyik a kedvenc sminkterméked?
Ősszel sminkek terén a nude színekhez vonzódom, valamint a mályvás-lilás árnyalatokhoz. A rúzsokkal egyre bátrabban kísérletezgetek és szeretném megtartani ezt a jó szokásomat a jövőben is. A napokban már előszeretettel viseltem például az Avon Indulgence Rose bouquet árnyalatát, ami tökéletes választás lesz a szürke hétköznapokon.


Hidratálás?
Mindenek felett. Ráadásul nem csak a testápolókra szorulok rá erőteljesen, a csípős reggeleknek és a szélnek köszönhetően az arcom és a kézfejem is igényli az extra ápolást.

Mi a kedvenc illatod az évszakban?
Leginkább a fahéjas, almás és tipikus őszi illatokat, parfümök terén pedig szintén a fűszeresebbeket preferálom ilyenkor.

Mit szeretsz a leginkább az őszben?
Az őszi természetet, az illatokat, színeket. A felhők között átszűrődő napfényt, ami melengeti az arcomat. Sült gesztenyét, a különböző ízesítésű forró teákat, almás pitét. Mindent, ami elengedhetetlen a tipikus őszi kellemes hangulathoz!

Min változtatsz ilyenkor a szépségápolási szokásodban?
Nagy változás inkább a színekben van, szívesebben nyúlok például a sötétebb körömlakkok (és most már rúzsok!) után. Valamint mélyebb hidratálás veszi kezdetét, mint ahogy azt az előbb is említettem. Idén pedig végre szeretném kipróbálni a kémiai hámlasztást is.

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. dejó. én is készülök egy autumn taggel.
    hajrá, hajrá. rúzsok mindenek felett. ;)
    a kémiai hámlasztásba meg bátran vágj bele. én nagyon örülök, hogy végre rászántam magam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhoz képest, hogy régen egyáltalán nem viseltem rúzst.. nagyon megszerettem őket :) A kémiai hámlasztásra meg azt hittem, hogy valami bonyolult folyamat, de meglepődtem, hogy ennyire egyszerű a dolog. Úgyhogy ha megtalálom a megfelelőnek tűnő hámlasztót, el is kezdem a procedúrát. Várom a te tag bejegyzésedet is :)

      Törlés
  2. Furcsa volt olvasni a válaszaidat, mert végig az az érzés kavargott bennem, hogy "Te jó ég, mintha ezt én írtam volna"! Elképesztő, hogy mennyire hasonló az ízlésünk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, ennyire azonosak lennének a te válaszaid is? :3

      Törlés
  3. Sok az átfedés az ízlésünkben :) Megkérdezhetem, hogy milyen kamerát használsz a képeid elkészítéséhez? Nagyon szépek és jó minőségűek mindig :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Oh, köszönöm szépen! Sajnos a minőséggel nagyon sokszor elégedetlen vagyok, habár közre játszik az is, hogy nem megfelelőek a fényviszonyok, így nehéz jó képet készíteni mostanában. Egyébként egy Fujifilm finepix S6500 fd gépet használok, elég régi darab és nem is nagy tudású, de eddig meg voltam vele elégedve :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszett.Én is felhasználtam a tag-ed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki és annak is, hogy te is kitöltötted! :)

      Törlés