Elhasználtam, elfogytak #18

by - augusztus 22, 2015
Az utóbbi időben többször is előfordult, hogy a szokásos kettő helyett három havonta posztoltam az 'elfogytak' bejegyzést és azt vettem észre, az üres flakonok mennyiségét illetően ez az időintervallum célszerűbb is. Szóval most megpróbálok erre a negyedévente való összegzésre átállni és addig kerülgetni az üres, kiürült flakonokat. Most sikerült rendesen megcsúsznom még ehhez képest is, de terveim szerint ismét majd az adott hónap utolsó napján fognak megjelenni ezek a bejegyzések.


Nivea Styling spray extra strong
Még anno egy Nivea sport napon kaptunk ilyen kis kiszerelésű hajlakkot, amit nem igazán vittem magam utazásokra, így végül itthon került sor rá, hogy elhaszáljam. Nem lett a kedvencem, kicsit összeragasztotta a hajamat, amit kimondottan nem szeretek egy hajlakkban.

Nivea Smooth Sensation kézápoló száraz bőrre
A sok takarítás és legfőképp mosogatás miatt kénytelen vagyok most már rendszeresen kenni a kezem. Eleinte inkább csak az itthonról való elindulás előtt használtam ezt a krémet, ugyanis kisebb mennyiség esetén viszonylag hamar beszívódott a bőrbe, viszont egy nem túl kellemes réteget hagyott maga után. Estére egy gazdagabb krémet választottam, mellé viszont tökéletes kiegészítés volt.

Balea Med Ultra Sensitive sampon
Egyelőre még nem került ki róla tesztes bejegyzés, de tervben van egy másik samponnal való összehasonlítós poszt, így ami késik, nem múlik. Az összetevői miatt nagyon szerettem volna szeretni, eleinte még talán működött is a dolog, idővel viszont a fejbőrömet nem kímélte: helyenként apró száraz sebek keletkeztek és rettentően viszketett. Ezek eredményeképp pedig még egyre hamarabb is zsírosodott a hajtövem.

Balea Kókuszos és nektarinos tusfürdő
Majdnem egy teljes évet várt a szekrényben, hogy újra jó idő legyen és elővegyem egy nyári meleg napon - ugyanis az illata és (Balea tusfürdő lévén) a híg állaga miatt abszolút nyári tusfürdőről van szó. Nagyon kellemes, igazán barackos illata van, a kókusz csak megbújik a háttérben. Kivételesen még zuhanyzás után is, hosszabb ideig érződött a bőrömön. Eleinte úgy tűnt, gyorsan fogy, de ez abszolút betudható a napi kétszeri zuhanyzásnak.

Avon Naturals orchidea és áfonya tusfürdő
Nem is tudnám meghatározni, milyen illat dominál a tusfürdőben, mindenesetre nagyon kellemes, tavasszal imádtam használni. Néha viszont úgy vettem észre, mintha szárítaná a bőrömet.

Nivea Pure & Natural Action Jasmine Deo spray
Intenzív illata ellenére nagyon szeretem ezt a dezodort, a végén viszont mintha már nem működött volna olyan jól, nem volt velem 'kompatibilis' és kellemetlen szagom lett tőle. Idővel valószínűleg visszatérek hozzá, de most egyelőre szüneteltetem és leváltottam.


Golden Rose Galaxy 21 (teszt)
Azonnal az egyik kedvenc körömlakkommá vált, amint kipróbáltam, így viszonylag sokszor került is fel a körmeimre. Igazából még így sem értem, hogy fogyhatott el ilyen hamar (mintha elpárolgott volna belőle pár milliliter és nagyon besűrűsödött a legalja), de tudtam, kérdés nélkül újravásárolom majd. Szinte hihetetlen, hogy mindössze 290 ft-ért szereztem be az utánpótlást, viszont attól félek, a jutányos ár a forgalomból való kivonással függ össze :( Egyébként a Westend-ben lévő Nailland pultnál és a webshopban is a Galaxy kollekció darabjait most enyiért vásárolhatjátok meg, érdemes körbenézni.

Alverde Clear Iszapos arclemosó tonik
Számtalanszor újravásároltam már, amiből legutóbb egy utazós, kis kiszerelésűt is beszereztem. Viszont úgy érzem, épp ideje leváltani, amit főleg a második helyen szereplő denaturált alkohol miatt teszek meg. Sőt, az utóbbi pár hétben szinte teljesen elhagytam a tonizálást az arcápolási rutinomból.

Babydream Nedves törlőkendő
Az általam ismert nedves törlőkendők közül ennek a legszebbek az összetevői, amit így bátran mertem utazások alkalmával sminkeltávolításra is használni - még a szememre is. Nem csípett, nem irritált. Nyáron felfrissítésre tökéletes választás, tényleg egy univerzális darabról van szó. A műanyag teteje megkönnyití a visszazárást, ami által nem száradnak ki a kendők. Nem utolsó sorban pedig pénztárcabarát is.

Das Gesunde Plus Étrend-kiegészítő kapszula hajra
Tavalyhoz hasonlóan idén tavasszal is úrrá lett rajtam egy nagyobb fajta hajhullás és a körmöm is kezdett ismét lemezesen felválni, úgyhogy a DM saját márkás vitamin komplexét hívtam ismét segítségül. A körmömnek azonnali megoldást nyújtott, a hajhullást viszont most szerintem a hosszú távú stressz váltotta ki, így annak csak visszaszorításában játszott szerepet, teljesen sajnos nem szüntette meg. De legalább már nem akkora csomókban hullik a hajam.

Balea Face Kétfázisú Szemfesték lemosó (teszt)
Én az olajos lemosókhoz vagyok szokva, így ez a kétfázisú is kedvemre való volt. Nem csípte a szememet, a sminket kellően eltávolította. Kizárlóag szilikontartalma miatt váltottam le és kerestem helyette mást.

Balea Nature Éjszakai arckrém (teszt)
Viszonylag híg állagú, így könnyen terül és hamar be is szívódik - utóbbi tulajdonsága miatt volt, hogy nappalra is használtam. Hidratáló hatása erős közepes, a hámló száraz foltokkal már nem bánt el, összességében viszont egy nagyon jó kis krémről van szó.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Pár dolgot használtam ezek közül. A DM terméket: a tonikot, szemfesték-lemosót, a kapszulát. Én szeretem ezt a tonikot, úgy érzem tényleg mattít. Szerintem ennyi alkohol kell a bőrnek, ami ebben van, én úgy érzem. Próbáltam micellás vízzel felváltani, de nem az igazi a gyulladásokra.. A szemfesték-lemosó örök kedvencem. Most Niveát használok, de vossza fogok térni erre, főleg az ára miatt. A kapszulánál sajnos semmiféle hatást nem vettem észre..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Több mint 3 év használat után kicsit úgymond rá is untam erre az arctonikra, pedig eleinte úgy éreztem, ez a tökéletes. De hát ez rengeteg idő, az arcbőröm is változik közben :)

      Törlés
  2. A mindenmentes sampont használtam, nálam is pont most fogyott el, de semmi extra...közben hozzám került belőle még egy flakon, szerintem odaadom anyukámnak, ő mindegy, mit használ egyébként is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én valamiért nagy reményeket fűztem hozzá, így sajnálom, hogy csalódnom kellett benne :(

      Törlés