Instagram tag

by - május 03, 2015
Ezt az instagram tag-et anno még Nettinél láttam, ami egyre elterjedtebb lett a blogger berkekben. Persze azóta egy kicsit 'lecsendesedtek a kedélyek', én viszont most jutottam el odáig, hogy kitöltsem és megosszak veletek pár érdekes és kevésbé érdekes instagramos információt.


Mi az Instagram felhasználóneved?
Olyan felhasználónevet szerettem volna, ami kellően rövid, hangzatos és mégis engem jellemez. Hosszas gondolkozás után a daily_dii mellett döntöttem.

Mikor csatlakoztál?
Még nem olyan régen, egész pontosan 2014.október 3-án. Vagy talán egy nappal korábban.

Melyik volt az első képed, amit feltöltöttél?
Épp moziba mentünk párommal, ugyanis a Ha maradnék című könyv rendelésekor nyertem egy páros belépőjegyet a filmre. Még pont elcsíptük az utolsó előadások egyikét :)


Milyen gyakran posztolsz képeket?
Ez elég rapszodikus, ha nagyon átlagolni akarom, akkor 2-3 naponta. Bár most épp megritkult a képáradat, ugyanis a telefonom megadta magát és nem igazán akar működni.

Melyik a legrosszabb fényképed, amit feltöltöttél?
Most már próbálok ide is 'minőségibb' képeket feltölteni, eleinte viszont több kevésbé éles kép is kikerült. A legrosszabb talán ez a lábfürdőzős kép.. nem sok minden látszik belőle, ugyanis este készült, de hát a hab lett volna amúgy is a lényeg. Mindenesetre elég kis béna lett.


Milyen kép rendelkezik a legtöbb like-kal?
A legtöbb like-ot a DM-es mini zsákmányolós kép kapta. Gondolom az #alverde és #balea hashtag-eknek köszönhetően, mert hát nem sok esztétikai értéke van.


Milyen típusú felhasználókat követsz?
Leginkább a bloggereket, akiket eleve is követek. Cégeket csak nagyon ritkán. Plusz ha valakinek nagyon megtetszenek a posztolt képei, amik inspirálóan hatnak rám (de ez is ritka).

Privát vagy publikus?
Publikus.

Melyikek a kedvenc képeid, amiket posztoltál?
Őszinte leszek, mostanában szeretem az instagramos képeimet. A legújabbak közül mindig van egy kedvenc. De ha ki akarom választani a leginkább nekem tetszőt, az ez a Büszkeség és balítélet könyves kép lenne. Talán azért, mert eleve is odavagyok a borítójáért, de imádtam az összhatást és még mindig jó ránéznem.


Mi a legutóbbi frissítésed?
A múlt héten, még a felköltözésem előtt fent voltam Budapesten és a XVI. kerületben sétálgattam, míg páromat vártam. Gyönyörű, kertvárosias rész, barátságos, csendes és tele volt csodaszép fákkal.


Milyen típusú képeket posztolsz?
Mostanában a legtöbb kép kajás-könyves volt, de éppen milyen hangulatom van.

instagram: daily_dii

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Jaj, de szégyellem, hogy egy ideje be se néztem hozzád, és most vettem csak észre, milyen szép lett a blogod új felülete! *-* A Büszkeség és balítélet borító nagyon tetszik! Az egyik kedvenc könyvem, már legalább ötször elolvastam, de sajnos nekem egy kevésbé szép, régi példányom van itthon (annyira meg sajnos még nem régi a könyv, hogy ez jól is álljon neki! Erre még várhatok vagy 30 évet :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem 'maradtál le' semmiről, ugyanis tegnap készült el - de nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy :3 <3
      A könyv borítójáért én is oda meg vissza vagyok és biztos vagyok benne, hogy újra is fogom olvasni. Gondolom akkor tényleg nagy kedvenced lehet, ha már ennyiszer elolvastad :)

      Törlés
  2. Valóban nagyon szép a borítós kép! :) No meg a többi is, ami instán látható mellette :)

    VálaszTörlés