Alverde hidratáló hajkúra

by - május 17, 2015
Az Alverde hidratáló hajkúrája Aloe Verával és hibiszkusz kivonattal az egyik impulzus vásárlásaim eredménye (ami egyébként évente egyszer, ha előfordul). Persze a piros kiárusításos címkének nem tudtam ellenállni, miszerint 699ft helyett 419ft-ért (40%-kal olcsóbban) juthatok hozzá. Az összetevők gyors áttanulmányozása után gondoltam, nem lőhetek mellé egy szilikonmentes Alverde hajápolóval.


'Az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó hibiszkuszirág kivonat és Aloe Vera hidratálja és ápolja a száraz és igénybevett hajat. A hajkúra értékes hatóanyagokat, növényi glicerint, panthenolt és keratint tartalmaz, melyek simává varázsolják és erősítik a hajat.'

Erős műanyag tubus, jól záródó kupak és kellemes megjelenés jellemzi a hajkúra csomagolását. A flakon 100ml sűrű (fehér színű) hajápolót tartalmaz, amiből a szükséges mennyiség értelemszerűen hajhossztól függ. Nekem kevés és középhosszú hajam van, így jelenleg egy nagyobb borsónyi bőven elég belőle. Hajmosás után a nedves hajon könnyű eloszlatni, amit rövid ideig kell hatni hagyni - nálam ez általában annyi idő, amíg lezuhanyozok -, majd leöblíteni (ez a művelet is könnyű, gyorsan megvan). Már ekkor, azonnal érzem, mennyire simává és puhává varázsolja a hajamat. Ezt a hidratáló hatását viszont nem mondanám hosszú távúnak, inkább amolyan instant segítség. Közvetlen hajmosás utánra azonban bőven tökéletes. Én egyébként is balzsam helyett használom, a könnyű kifésülhetőség mellett ez a hidratáltság nekem csak hab a tortán, de nagyon jó érzés. Általában csak fültőtől lefelé használom, de kipróbáltam már egész hajhosszon is és nem zsírosított vagy nehezítette el a hajam. Viszonylag erős virágos illata van, ami használat után nem sokáig érződik. Összességében kimondottan elégedett vagyok ezzel a hajápoló szerrel, balzsamként használva pedig egyszerűen tökéletes.

Ti milyen hajkúrát, -balzsamot használtok?

You May Also Like

2 megjegyzés