Avon Indulgence ajakrúzsok

by - május 09, 2015
A nemrég újdonságként megjelenő Avon Indulgence ajakrúzsok közül volt szerencsém azonnal hármat is kipróbálni. A színek kiválasztásával eleinte ugyan gondban voltam, végül olyan árnyalatok mellett döntöttem, amiket a hétköznapokon is biztos előszeretettel használnék. Itt jegyezném meg, hogy a rúzsok kiválasztása előtt érdemes neten swatch-ot keresgélni, vagy rúzsmintát rendelni, mert sokszor a katalógus nem adja vissza a rúzsok valódi árnyalatát.

A rúzs megjelenése abszolút az egyszerű, letisztult vonalat képviseli, ami számomra tetszetős. A tubus középen egy kicsit ívelten kidomborodó, jobb esetben 'meg is áll a lábán'. A kupak remekül zár, ami egy rúzs esetében nagy jelentőséggal bír, hogy azt könnyedén magunkkal tudjuk vinni a napközbeni frissítés érdekében. A rendelés során egyébként önálló papírdobozban érkeznek, ami szerint a kozmetikum SPF 15 fényvédővel van ellátva. Maguk a rúzsok alján megtalálható a színjelzés és az árnyalat neve is.


'Egy szín, mely ugyanolyan remekül mutat, mint amilyen jó érzés viselni! Ez az új Avon Indulgence ajakrúzs! Kényeztesd ajkaidat ellenállhatatlan színárnyalatokkal! A könnyű állagú hidratáló gél bársonyosan simává varázsolja ajkaidat anélkül, hogy nehéz, viaszos érzetet hagyna. A gél formulával bővített összetevőknek köszönhetően a rúzs hihetetlenül ragyogóvá és teltté varázsolja ajkaidat.'

Textúrában nem különböznek, mindhárom esetében krémes, géles, de kellő keménységű rúzsról beszélünk. Így a felvitel nem okoz nehézséget, könnyen siklik és szépen terül az ajkakon. Gyönyörűen pigmentáltak és élénkek. Hidratáló hatásáról nem tudnék nyilatkozni, mindenesetre semmiképp sem szárít. Személy szerint én érzem, hogy rajtam van (nem vagyok a rúzsozáshoz szokva), de nem kényelmetlen viselni. A tartóssága átlagos, 2-3 órát gond nélkül kibír még egy kis ivás mellett is. Persze ez a színtől is függ: az erőteljesebb Rose Bouquet érthetően jobban teljesít e téren, mint a Honey Flower. Viszont egyenletesen kopnak. A barázdákba nem ül bele, de volt, hogy egy idő után darabossá vált rajtam (ez inkább érezhető volt, mint látványos), ami feltehetőleg a szám akkori állapotának róható fel, ugyanis nem minden esetben fordult elő. Szóval használata előtt érdemes az ajakradírozás.


Peach Petunia: Mint ahogy a neve is utal rá, egy barackos árnyalatról lenne szó, de az élénkebb fajtából, pici korallos beütéssel. Személyes kedvencem, ami főleg így tavaszra tökéletes választás.
Honey Flower: Egy visszafogottabb barnásabb barck, felkenve már-már nude szín. Aki nem szívesen lépne ki a komfort zónájából, annak is bátran merem ajánlani, annyira természetes hatást nyújt.
Rose Bouquet: Egy jól kihasználható, hidegebb tónusú bogyószínnek (néha mályvásnak) mondanám. Számomra először a borongós, őszies napokat idézi, de egy elegánsabb nyári estére is ugyanúgy megállja a helyét.

Azt kell, hogy mondjam, ezek a rúzsok forradalmasították a rúzsozási szokásaimat. Szerelem volt első használatra és azóta is szívesen választom őket egy sima hétköznap is, holott eddig mindig feszélyezve éreztem magam, ha rúzst kellett viselnem. A színükért pedig egytől egyig oda vagyok. Összesen 20 árnyalatban érhető el és 3g termékhez juthatunk hozzá - az aktuális, májusi katalógusban - 999ft-ért (teljes áron 1649ft).


('Viselés' közbeni képet azért nem csatoltam, mert sajnos sehogy sem sikerült visszaadni a rúzsok erőteljes pigmentáltságát.)

Ismeritek az Avon Indulgence rúzsait? Milyen színt viseltek szívesen?

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. A Peach Petunia és a Honey Flower valami mesések :) Lehet hogy beszerzek majd belőlük, csak előbb fogyjon kicsit a meglévő készlet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak ajánlani tudom őket, nekem tényleg nagyon beváltak :)

      Törlés
  2. Szuper az új fejléc és ez a bejegyzés is nagyon igényes lett. :)

    VálaszTörlés
  3. Engem eddig az Avon rúzsok sajnos nem győztek meg, ezért elsősorban sosem náluk keresgélek. Nagyon tetszik egyébként az új fejléc :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anno volt egy Avon rúzsom, azzal nem volt semmi probléma. Ezek viszont pláne az én igényeimnek lettek kitalálva és a színük is telitalálat :) Sajnálom, hogy neked nincsenek jó tapasztalataid az Avon rúzsokkal :( és köszönöm szépen! :3

      Törlés
  4. Nagyon szép színe van mindnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút jó választásnak tartom őket, én is odáig vagyok értük :)

      Törlés