Instagram moments #1

by - november 15, 2014
A szemfülesebbek már láthatták, hogy végre én is csatlakoztam az Instagram világához, ahova próbálok szorgosan képeket feltöltögetni a mindennapjaimból, úgyhogy mostantól ezen a szociális platformon is elértek (daily_dii néven találtok meg). Természetesen inkább személyesebb jellegű a profil, szóval még nem tudom, ez pontosan milyen formában fog megnyilvánulni a blogon, hogy lesznek e időközönként összefoglalós bejegyzések - persze ha van rá igény, mindenképp. Viszont addig is itt egy kis ízelítő az elmúlt hetek képeiből, amikor elkezdtem ismerkedni ezzel az egésszel :) bevallom, nagyon tetszik a dolog.


Még októberben voltam fent Budapesten, ahol kihasználtuk a nyeremény mozijegyet és megnéztük az If I stay-t (megsúgom, előtte olvastam is a könyvet). Hiába az ősz közepe, a különböző üzletek már elkezdtek készülni a karácsonyra, a Kikában kipakolt díszek viszont érdekes módon most nem voltak ellenemre, hanem hamar rámragadt a hangulat.


Blogbejegyzéseken is szorgoskodtam, amint egy kis napfény besüt az ablakon, rohanok is előre befotózni pár dolgot. Az outfit részletek fényképezésére teljesen rákattantam, valamiért úgy tetszik az ilyen szögben készített kép :) meg persze magamról nem is tudnék máshogy csinálni. A lányokkal viszonylag rég találkoztunk, úgyhogy beültünk csevegni egy szuper helyre, ahol egy bögre pillecukros fehér forrócsoki mellett döntöttem. Nyami!


Idén egyszerűen nem bírok betelni az ősszel! Imádom, hogy ennyire színesek a falevelek, amit nem áztat el az eső és szinte mindig süt a nap (legalábbis idáig elég szerencsés időjárásunk volt). Mivel mostanában reggel nem megyek el korán itthonról, rengeteg időm van normális reggelit készíteni, itt épp banános zabkását ettem (amiről recept anno már szerepelt blogon).

Ha gondoljátok, kövessetek és írjátok meg itt kommentben, én milyen néven érhetlek el titeket! Akinek nincs instagramja, az is figyelemmel követhet: ezen a linken nézhetitek meg a folyamatosan bővülő képeket.


You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Te jó ég, az a pillecukros forró csoki! *.*

    VálaszTörlés
  2. Milyen volt megfilmesítve az If i stay? Én is olvastam a könyvet, ezért lennék kíváncsi rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Páromnak például felejthető volt, de nekem tetszett, egyáltalán nem volt rossz. És ha jól hallottam, a moziban volt ám orrfújás a film alatt :)

      Törlés
  3. Imádom a forrócsokit, imádom a fehér csokit, a pillecukor csak ráadás, nagyon jól néz ki *-*

    VálaszTörlés