S.he Nail Polish Quick Dry 323

by - október 06, 2014
A tavalyi S.he stylezone őszi sminktrendjei közül egy körömlakk tesztje kimaradt, holott manikűrös bejegyzésben már szerepelt a blogon. Ideje volt újra elővennem őt, hiszen ősszel az ehhez hasonló nude, taupe és szürkés árnyalatok alapdarabnak számítanak - igen, még a körmökön is! Ez pedig egy kimondottan nem unalmas szín, hiszen csodás csillámok teszik izgalmassá az árnyalatot.

A kupak tetején lévő pötty senkit ne tévesszen meg, ez nem a körömlakk tartozéka, csak a tárolásnál segítség nekem :)

Az üvege a szokásos S.he lakkokéval megegyező, magas és szögletes (10ml-es). Az ecsete inkább vékony, ami sok körömlakkot vesz fel, ugyanis elég híg az állaga. Nem kezelhetetlenül, de érdemes lehúzni az ecsetről a felesleget, hogy ne kenjük össze vele az egész körömágybőrt. Apropó körömágybőr, az ecsete nem lekerekített, mégis könnyen lehet vele az íveknél is dolgozni. Két közepes rétegben tökéletesen fed - az első gyorsan megszárad, a második már lassabban, de még így is az abszolút tűrhető kategórián belül van a száradási ideje.

Maga a szín számomra nehezen behatárolható. Olykor egyértelműen rámondom, hogy taupe, néha sokkal szürkésebb, mégis egy falatnyi lilát is látok benne, de ez szerintem köszönhető az üvegben is jól látszódó arany és kicsit olajzöld csillámoknak, mini pelyheknek. Ezek leginkább csak napfényben érvényesülnek, de közelről árnyékban is jól láthatóak. A körmökön közepesen fényesre szárad, szóval aki igényli, annak egy réteg fedőlakkot ajánlok (természetesen a képeken e nélkül láthatjátok). Egyébként ezt azért is javaslom, mert nem teljesen egyenletes a felszíne a csillámok miatt, de ez egyáltalán nem zavaró, éppen hogy csak érezhető. Én a tartósságával is elégedett vagyok, csak pár nap után kezd el kopni egyenletesen a körömvégeknél.


Nektek hogy tetszik ez a szín? Mi a tapasztalatotok a S.he lakkokkal?

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Tényleg nagyon szép! Lehet, hogy vetek rá egy pillantást élőben is, ha dm felé járok. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem néztem mostanában, így nem tudom, hogy jelenleg is kapható e :)

      Törlés
  2. Szép, szép, de tudom, hogy nem venném elő sokszor. :S

    VálaszTörlés
  3. 3* vettem S-ha lakkot, de az üvege engem nagyon idegesít, néha lecsavarhatatlan. Kár, mert nagyon szép színeket lehet kapni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem az üvegében az instabilitása zavar, hajlamos vagyok felborítani az ilyen magas, keskeny dolgokat :D

      Törlés