Instant szerelem - eBay

by - október 14, 2014
Mostanában nem garázdálkodtam az eBay-en, csupán egy statement nyakláncot  rendeltem az elmúlt hónapokban. A 'watch list'-be se nagyon került semmi, pár dologgal ugyan szemezgettem, de ez annyiban is maradt. Tegnap este azonban az egyik eladó termékeit nézegetve ismét nagyon sok gyönyörűségre leltem, ráadásul rengeteg licitálós (aukciós) formában is fent van, szóval érdemes alaposan körbenézni nála, így még olcsóbban juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz.


Kezdeném is a sort a kedvencemmel, ami a legesélyesebb a rendelésre: ez a gyönyörű, letisztult nyaklánc azonnal belopta magát a szívembe. Először ugyan a kék és a rózsaszín került a szemem elé, mindkettő nagyon szép, de volt egy érzésem, hogy egy teljesen 'átlátszó' darab is lesz belőle, amire most jobban vágyik a szívem. Gyönyörű!




Fülbevalók (bal és jobb) // 2.75$ és 2.99$


Medálos karkötő és karkötő szett // 2.59$ és 2.75$


Nektek mi a jelenlegi eBay-es kiszemeltetek?

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Igen, a legfelső nekem is szerelem.

    VálaszTörlés
  2. ajj... most futottak be a rendeléseim, és eldöntöttem, hogy egy ideig nem rendelek. Erre, te ilyen szépségekkel jössz....

    VálaszTörlés
  3. Aaaaa úristen milyen szépek mind *-*

    VálaszTörlés
  4. Az első gyönyörű, és pont nyaklánc keresgélésekben vagyok, köszi :D

    VálaszTörlés
  5. Igazán gyönyörűek, nekem az utolsó karkötő a kedvencem...:)

    VálaszTörlés
  6. Az első nyaklánc már nekem is régóta a listán van :)

    VálaszTörlés
  7. Mind gyönyörű. :D Én e-bayen már lassan ott tartok, hogy mit nem akarok megvenni. :D De a leginkább egy notesz és egy ecset lett kiszemelve. :D És félő hogy vissza fognak köszönni a blogon egy haul bejegyzésben.... :P :D

    VálaszTörlés
  8. Örülök, hogy nektek is tetszenek az ékszerek! :3

    VálaszTörlés
  9. Csodaszép mind. :3 Most egy ideje leszoktam az e-bayről (nem is nagyon nézegettem mik vannak), aminek nagyon örülök. :D Bár előtte sem voltam függő igazából... csak párszor rendeltem. :)

    VálaszTörlés