Őszi kívánságlista

by - augusztus 25, 2014
Egyre jobban úgy érzem, hogy kezd kialakulni az öltözködési stílusom, amit végre teljesen magaménak érzek, így lassan elégedett is lehetnék a ruhatárammal. Azonban egy ruha sajnos nem örök életű, kinyúlik, elfoszlik az anyaga, megfakul.. és sajnos néha ki is lyukad. Így elkerülhetetlen, hogy az elnyúzott darabokat pótoljuk (meg persze sosem árt a vérfrissítés). Idén ősszel pedig szinte kivétel nélkül csak ilyen ruhanemű került fel a listámra.

Az első és legnagyobbnak mondható tétel egy fekete műbőrdzseki lenne. Az előző majdnem teljesen végigkísért az egyetemi éveim alatt, de így is kimondottan elégedett vagyok vele, hogy csak 5 év után mondta fel a szolgálatot. Mostanában a féloldalas cipzáros fazonok tetszenek nagyon, aminél nem utolsó szempont, hogy ne legyen kint belőle a derekam, hiszen sajnos rengeteg ilyen dzsekit gyártanak már..


H&M Biker jacket, 12990 Ft / Bershka műbőr dzseki, 15995 Ft

Egy hihetetlen egyszerű, sötétkék skinny farmer is tervben van, az előző darabom szintén a végét járja, teljesen el van vékonyodva az anyaga és konkrétan már arra várok, mikor adja meg magát egyszer az utcán. Ősszel a ruhatáram egyik alapdarabja a sötét farmer, úgyhogy ő sem hiányozhat egy percig sem.


H&M Skinny Low Jeans 3490 Ft

Elviekben cipőt és táskát sem tervezek venni, de hát nálam sosem lehet tudni, mikor bolondulok bele valamelyikbe. Viszont néhány basic pólóra, esetleg valami csinosabb felsőre nem mondanék nemet, mert ezekből sosem érzem, hogy elég lenne a szekrényemben. Legyen szó ingről, blúzról, egyszerű pólóról, vagy hosszú ujjú fazonú felsőről, egyszerűen állandóan szükségem van rájuk. Pulcsiból jelenleg úgy érzem, van elég, de az alsó képen lévő két darab biciklizéshez annyira tökéletes lenne, hogy nem tudtam kihagyni a listáról.


H&M Jersey top 1990 Ft


H&M Oversized jumper 3990 Ft


H&M T-shirt with a print 2990 Ft / H&M Jersey top 1990 Ft


H&M Hooded jumper 5990 Ft / H&M Long-sleeved yoga top 3990 Ft 

Néhány fehérnemű is jól jönne, elsősorban melltartót szeretnék, habár azt állandóan nézegetek különböző üzletekben. Viszont mióta az F&F-nél megtaláltam a TÖKÉLETES - igen, csupa nagybetűvel - (balconett) melltartót, azóta pontosan ugyanolyat akarok. A zokni pedig állandó fogyó eszköz, szóval egy adagot abból is lehet be kellene szereznem.

Szerencsére nem végeláthatatlan a lista, ráadásul nem extrém darabokat keresek, így talán hamar megtalálom mindenből a megfelelőt. Most jó előre terveztem, de szeretném majd ezeket a Glamour napokra tartogatni, általában úgyis a H&M kínálatából csemegézem, oda pedig mindig van 20%-os kupon.

Ti összeírtátok már a beszerezni kívánt darabokat?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Nekem egy őszi kabátra lenne szükségem, de nem tudom, hogy szövetet, vagy bőrdzsekit szeretnék-e. Bár gondolom ezt majd a boltok kínálata fogja eldönteni. :) A H&M-es cuccok elég jól néznek ki, bár nálunk kb sosem látom azokat, amiket a honlapon kinézek...

    VálaszTörlés
  2. Egy műbőr dzsekit én is szeretnék beszerezni, de lehetőleg minimum csípőig kéne érnie, mint a második képen, hogy ne fagyjak meg :P

    VálaszTörlés
  3. Én most nem kimondottan őszi holmikat szeretnék beszerezni, inkább az elegáns ruháim tárát tervezem bővíteni. Elsősorban egy normális nadrágkosztümre lenne szükségem, ugyanis amiben érettségiztem, az egyszerűen vállalhatatlan -.- Arról nem is beszélve, hogy a nadrágot nem tudom összegombolni :$

    VálaszTörlés
  4. Én egy tökéletes őszi kabátot szeretnék már nagyon, de csak nem akar szembejönni velem a fejemben elképzelt darab :( :D

    VálaszTörlés
  5. nekem pulcsik, pulcsik, pulcsik... :D majd egy téli csizmát is kellene még szereznem, de az még a jövő zenéje... :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira csúnya,amikor valakinek ilyen igénytelen ombre a haja,mint ennek a lánynak a 2. képen :/ Legalább bízná profikra,én is ezért csináltatom a White Hairben a hajam,mert ott tudom,hogy szépen megcsinálják,és az átmenet is fokozatos.

    VálaszTörlés