Apró örömök

by - augusztus 06, 2014
Már lassan érik egy zsákmányolós poszt, de a kapott vagy nyert dolgoknak általában külön bejegyzést szoktam szentelni, így ez most sem lehet másképp. Az utóbbi hetekben összegyűlt pár dolog, most ezeket mutatnám meg nektek.

Realash szempilla kondicionáló

A Realash kapcsolattartója anno engem is megkeresett és végre sikerült is egyeztetnünk (valahogy sosem voltam gép/net közelben, így kicsit elhúzódott ez a folyamat). Aztán mikor a futár hozta volna, akkor meg nem voltam itthon, szóval még egy hetet várnom kellett az átvételére. De nagyon kedves és megértő volt mindenki, innen is köszönet érte. Szóval végre én is belekezdhetek a tesztelésébe, nagyon kíváncsi vagyok, mit tud. Engem már a csomagolása lenyűgözött, annyira szép a doboza, hogy hihetetlen. Szóval hosszú szempillákra fel!


Rózsás kendő; nyaklánc és fülbevaló

Szüleim a kettesben töltött nyaralásukról nem jöttek haza üres kézzel, a 'szokásos' szuvenírek mellett pedig személyesebb ajándékkal is megleptek. Párizsból egy csodás rózsás kendőt kaptam, Olaszországból pedig egy pár nagyon aranyos fülbevalót és nyakláncot is, amik a híres muranoi üvegből készültek.


Fehér vintage óra

Ez az óra valóban vintage darabnak mondható, ugyanis viszonylag régi, körülbelül a 70-es évekből való. Apum mostanában él, hal az órákért, így ezt is ő hozta rendbe nekem, ami végre működőképes, kapott új üveget és persze szíjat is. Eleinte kicsit nagyobbra és szélesebbre vágytam, de mióta megvan, majdnem csak ezt hordom kiegészítőként, szóval teljesen oda vagyok érte.


KKCenterHk körömdíszek

A kooperációnk legutóbb választott darabjai is megérkeztek a KKCenterHk-tól, amit már alig vártam. A mostani csomag tartalma kétféle körömdíszítő kő, valamint egy ezüst díszítőszalag volt. Kimondottan tetszik, hogy a kövek most nem apró kis zacskóban érkeztek, hanem nagyon praktikus, műanyag tégelyekben. A kék kövek már fel is lettek avatva, hamarosan a manikűr is napvilágot fog látni.


Nektek mi volt mostanában az örömforrásotok?

You May Also Like

6 megjegyzés