Nyári zsákmányolás

by - augusztus 22, 2014
A mostani zsákmányolós bejegyzés nem mondható túl izgalmasnak, sem tartalmasnak. Nyáron valahogy visszafogom magam, egyszerűen alig vásárolok valamit. Drogériás termékek terén csupán néhány hiánypótló darab került a kosaramba, a nyári leárazásokkal pedig nem igazán volt szerencsém.

Valamilyen nedves törlőkendőt már régóta ki szerettem volna próbálni, utazáshoz pedig egyértelműen jól jön egy univerzálisan használható tisztító kendő. A Babylove Sensitive törlőkendő az összetevői miatt győzött meg, valamint akciósan lehetett hozzájutni, így végre beszereztem belőle a 30 darabos kiszerelést. Sminkelmosáshoz már ki is próbáltam, szóval a franciaországi útra mindenképp viszem magammal. A Das Gesunde Plus hajra való vitamin komplex múltkori eredményes használata után gondoltam, ismét ideje újra belekezdeni egy ilyen kúrába, pláne, ha akciósan juthatok hozzá. A jelenlegi arclemosóm a végét járta, így végre kipróbálhatom a Rival de Loop arctisztítóját, amiből jelenleg a kisebb, 50ml-es kiszerelést választottam. A narancssárga Aden körömlakkal pedig láthattatok már egy manikűrt, ezt kifejezetten a Virágkarnevál miatt vettem.


Babylove Sensitive törlőkendő, 249ft
Das Gesunde Plus vitamin komplex, 719ft
Rival de Loop Szappanmentes arclemosó, 449ft - 10% = 404ft
Aden körömlakk, 170ft

A szezonális kiárusításon csupán egyetlen akciós ruhaneműhöz sikerült hozzájutnom, ez a neon rózsaszín (annyira csodás színe van élőben!) vékony kendő 50%-kal olcsóbban lett az enyém. Olyan régóta szeretnék egy rövid pizsamanadrágot, de eddig nem találtam meg a tökéletes anyagú, mintájú és persze nem több ezret kóstáló darabot. Viszont ennek a cuki rózsaszín, szívecskés alsónak egyszerűen képtelenség lett volna nemet mondani! A próbafülke után minden további gondolkodás nélkül vittem is a kasszához, mivel 1290ft-ért szerintem abszolút baráti áron kínálták. A piszkos rózsaszín csipkés felső pedig egy igazán jól kihasználható, elegáns darab, ami konkrét elképzeléssel került hozzám. A mostanában annyira elterjedt aszimmetria jellemzi, hátul minimálisan hosszabb fazonú, de egyébként peplum felsőnek mondanám.


F&F kendő, (1790ft helyett) 895ft
H&M pizsama alsó, 1290ft
Skála csipkés felső, 2190ft

Ti sikerrel jártatok a nyári leárazásokon?

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Az a csipke felső nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  2. A Babylove törlőkendőt én nyár közepén vásároltam strandra, szintén az szép összetevői győztek meg, akkor is akciós volt és tényleg jó is :)

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Csipke felső nagyon tetszik és a H&Mes pizsinaci is nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
  4. Ó annak a kendőnek tényleg csodás színe van. :) a csipkés felső biztos nagyon csini, a pizsinaci meg annyira cuki. :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép az a csipkés felső! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi, lányok! Úgy látom a csipkés felső egyértelműen a kedvenc mindenkinél :)

    VálaszTörlés