Avon Gel Finish Limoncello és Lovely Baltic Sand Nr 6

by - augusztus 09, 2014
Ilyet még nem csináltam, hogy egyszerre két lakkról írok tesztet, de annyira adta magát, hogy a két színt együtt kell kipróbálnom.. valamint nemrég érkezett meg a Lovely homoklakkhoz hasonló kék árnyalatú körömdíszítő kövem, amit szintén azonnal fel is avattam. Így lett kerek egész a manikűr.


Avon Gel Finish Limoncello

A Limoncello név szerintem nagyon találó erre a sárga árnyalatra, ami engem egyébként valamilyen vaníliás-krémes dologra emlékeztet, csak nem tudom, pontosan mire. Se nem túl élénk, vagy rikító, de nem is az a pasztell sárga. Egyébként nem vagyok egy nagy citromsárga rajongó, ezért nem is volt még a készletemben ez a szín (valóban), de ezt most kimondottan jól esett viselni ebben a kombinációban.

A külső az összes Avon lakkéval megegyező lapos, szögletes üveg, ami egyébként papírdobozban érkezik. Az ecsetével kicsit nehezebb a körömágynál szépen festeni, de ez annak is köszönhető, hogy nekem túl merevek a szálak. Sárga (és híg) lakkról lévén szó nem is vártam mást, az első réteg borzalmasan nézett ki. De ez egy ilyen világos lakknál mondhatni már egyértelmű. Ez az első réteg hiper-szuper gyorsan meg is száradt. A második réteget már vastagabban vittem fel, hogy ne csíkozzon, így értem el az alábbi eredményt. Viszont így nagyon buborékosra sikeredett és ez a réteg már sokkal lassabban is száradt.

Száradás után viszonylag elég fényes marad, bár nekem ez még nem igazán gél finis. Az üvegben és még az első rétegnél is látszódnak az apró pelyhek, amit a lakk tartalmaz, két rétegnél azonban ez már nem észlelhető. Ugyan én ezt nem bánom, még mindig jobban oda vagyok a sima krém finisért, aki viszont esetleg emiatt tervezi megvenni, az csalódni fog. Most kivételesen fedőlakkal próbáltam ki a körömdíszek miatt, így öt nap alatt semmi kopás nem volt észlelhető rajta. A tartósságán kívül nem vagyok maradéktalanul elégedett ezzel a lakkal, mégsem fog a fiók mélyére kerülni, mert egy igazán üde szín a nyári napokon.


Lovely Baltic Sand Nr 6

A Lovely nagyon beletrafált nálam ezzel a kék színnel, ami ráadásul homoklakk is. Szóval úgy voltam vele, semmi más nem érdekel, csak legyen olyan az árnyalata, mint az üvegben. A design itt is a márkára jellemző, a szokásos hengeres üveg, bumszli kupakkal. Az ecsete széles, de nem lapított, nekem most kifejezetten vastag, ami rengeteg lakkot vesz fel. Ennek ellenére szépen lehet vele dolgozni.

Az első réteg itt is pikk-pakk megszárad, de még nem elegendő a tökéletes fedéshez. Aztán jött a második réteg, aminek a száradási ideje már kicsit lassabb volt, de így kaptam azt a színt, amire igazán vágytam. A sötétkék alapban rengeteg apró világosabb kék csillám is rejtőzik. A felülete nem annyira durva, mint eddig azt megszoktam a homoklakkoktól, ami végeredményül egyébként matt - talán pont ettől lesz még szebb az egész. Én teljesen oda meg vissza vagyok érte, azonnal szerelmes lettem ebbe a körömlakkba. A tartóssága sem kifejezetten rossz, negyedik napra kopott meg annyira, hogy esztétikailag már ne legyen hordható.

KKCenterHk körömdísz (itt tudod megrendelni)

A követ a második réteg lakkba nyomtam bele, természetesen még a száradás előtt. A fixálás érdekében került rá még egy réteg fedőlakk is. Így tökéletesen bírta az öt napot, amíg a körmeimen volt. Egyáltalán nem zavaró a viselése, nem akad bele semmibe. Nem kopik és nem is esik ki, szóval tökéletes kelléke az egyszerű, de mégis mutatós manikűröknek!

Használjátok a wishforbeauty kódot a KKCenterHk honlapján, és 10% kedvezményt kaptok a rendelt termék árából!

You May Also Like

16 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik így együtt ez a két lakk :) Nekem bevallom soha nem jutott volna eszembe a sárgát kékkel kombinálni, de határozottan tetszik :D

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép ez a manikűr. a baltic sand mindenképp kell,nagyon tetszik sárga lakk mellett,kék kővel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak ajánlani tudom, mert tényleg figyelemre méltó darab :)

      Törlés
  3. Szép lett a manikűr, a sárga lakk nem igazán tetszik, főleg így, hogy feltűnően buborékos. Viszont a Lovely lakk annál inkább, csodás színe van :)

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon sajnálom az Avon lakkot, mert eleve tetszene, de tényleg kár érte, hogy ennyire feltűnően buborékosodik :(

      Törlés
  4. De szép, nagyon jó ez az árnyalat! Kezdem megszeretni a sárgát :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem Hófehérke jutott róla egyből az eszembe.. :D Nagyon nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm lányok, örülök, hogy nektek is tetszik a manikűr ♥

    VálaszTörlés
  7. Épp most kenegetem a Limoncellot a körmeimre :D
    Nagyon szép lett a manid :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :3
      Na és neked hogy teljesített ez a lakk? :)

      Törlés
  8. Nagyon szépek együtt, de a buborékosodás meg a kemény ecset nekem valahogy nem jön be. A régebbi Lovely kék homoklakk nekem jobban tetszik. A mani viszont mutatós, tetszik rajtad!

    VálaszTörlés
  9. Szupi lakkok, szép manikűr! :) ;)

    VálaszTörlés
  10. Ó, milyen jók együtt! :) És a manikűr is jól mutat. :3

    VálaszTörlés
  11. Csodásak együtt is és külön-külön is :)

    VálaszTörlés