Rose Nail 110 és A025 lakkok

by - szeptember 05, 2013
Már szeptembert írunk, még ha csillagászatilag nem is, naptár szerint beléptünk az őszbe, így nem is olyan probléma ilyen sötét színről írni. Már nagyon régóta be vannak fotózva ezek a lakkok és amúgy is megérdemlik már ezt a tesztes bejegyzést, ami akár Nail of the Day-nek is elmenne, de a manikűr megalkotása tényleg tesztelés céljából történt (hah, még májusban).


Egyik nagy előnyük ezeknek a Rose Nail lakkoknak ugyebár az áruk, általában 300-400ft körül mozognak, de ez boltonként eltérő lehet. Ezért a pénzért óriási mennyiséget kapunk, az egyik 16ml-es, a másik pedig 18ml-t lakkot tartalmaz. A kupak festésnél teljesen kézre áll, az ecset kialakítása is megfelelő, nem lapos és lekerekített, de szépen lehet velük dolgozni a körömágybőrnél is. Mindkét üvegforma kialakítás elég stabil, ami nálam nagy jelentőségű :) A másik, ami nagyon szimpatikus ezekben a lakkokban, hogy hihetetlen gyorsan száradnak! Még a második réteg sem szárad sokkal lassabban. Folyós, híg állagú, de nem okoz gondot a felkenése, csak kevesebbet kell egyszerre felvinni. Már két vékony rétegben csodásan fest.


A színe kicsit behatárolhatatlan: (110) egy barnás-bronzos-óarany színről lenne szó, mindenesetre tipikus őszi árnyalat, metálos finissel. A másik (A025) egy mikrocsillámos fedőlakk, ami alá kénytelen voltam egy arany lakkot választani. Ez az üvegben aranynak tűnik, de bizonyos fényviszonyok mellett (ahogy az a képeken is látszik) inkább ezüstös. A tartósságával is elégedett vagyok, önmagukban pár (kb. 3) napot kibírnak, természetesen alap/fedőlakkal növelhető ez az időtartam. A múltkor hirtelen ötlettől vezérelve megpróbáltam a színessel nyomdázni és (talán minimális hibával) még működött is a dolog. Hátrányaként csupán a szagát tudnám megemlíteni, borzalmasan büdös.

Nektek van Rose Nail lakkotok?

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Eddig kétszer vásároltam Rose Nail lakkot, de mindkettő borzalmas volt...pedig olyan jókat olvasok róluk. A manikűr és a lakk színe pedig csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép manikűr, aktuális őszre! :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a barnás bronzos lakk. :) remélem egyszer belebotlok :)

    VálaszTörlés
  4. Ez valami hihetetlenül szééééép

    VálaszTörlés
  5. A barna nekem is megvan, vagy legalábbis szerintem ugyanez. :D Most nem emlékszem fejből a számára... :) SZép kis barna, és a topper is nagyon tetszik! :) Igazi kis őszi mani lett.

    VálaszTörlés
  6. Külön-külön is szépek, de így együtt pláne :]

    VálaszTörlés
  7. Minden szezonban veszek egy csokiszínű lakkot, használom egyszer és rájövök, hogy magamon nem tetszik :/

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű ez a két szín, de így együtt igazán csodásak! :)

    VálaszTörlés
  9. gyönyörű ez a két lakk együtt, igazi őszi színek. *-*

    VálaszTörlés
  10. Hú,ez a két lakk nagyon szép! Még sosem volt Rose Nail lakkom,de lehet hogy kipróbálok majd egyszer egyet! :)

    VálaszTörlés