Nail of the Day - Lovely meet

by - szeptember 19, 2013
A mostani manikűrben nincs semmi extra, természetesen velem is sokszor megesik, hogy nincs kedvem semmit alkotni, csak kifesteni a körmeimet. A hét elején mégis picit valami mást szerettem volna, mint eddig. Így született meg az ötlet, hogy két önmagában is eléggé pigmentált lakkot kenjek egymásra, ami ugyanolyan finisű és árnyalatban is hasonlók, ami nem véletlen, ugyanis két régebbi Lovely lakkról lenne szó.


Először a lila Lovely Crystal Strenght 183-as lakkját vittem fel, aztán a második réteg felkenése előtt jutott eszembe, hogy elővegyem a Lovely Moulin Rouge TE 10-es darabját. Az eredmény pedig a kettő közötti csodaszép árnyalat, én teljesen oda vagyok érte. A két lakk összeolvadása szerintem azért tetszik nekem ennyire, mert hol a lilásabb, hol a fuksziásabb arcát mutatja attól függően, mennyire van napfény. Így egy kicsit mindig más, persze ezt képtelenség lefényképezni, pláne egy ilyen őszi borongós napon. De pont az időjárás hozta meg a kedvemet a sötétebb körmökhöz.

Ti szeretitek az egyszerűséget vagy mindig csináltok valami extrábbat?

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. Nagyon jó lett *-*

    Én sokszor csak felkenek egy színt, aztán már megyek is, nincs mindig időm és kedvem a mintákra :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki! Bánom,hogy a Lovely Moulin Rouge közül csak az ezüstöt vettem meg.

    VálaszTörlés
  3. Wow, ez gyönyörű lett! Azt hittem valami drága lakk van a körmödön, aztán megláttam, hogy miket használtál, wow, nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon gyönyörű*.*

    http://laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm lányok, örülök, hogy nektek is tetszik ez a kombináció :)

    VálaszTörlés