Color Trend púder - Translucent

by - szeptember 01, 2013
Ahogy azt egy előző posztban említettem, nyáron hősiesen kitett magáért az Avon Color Trend kőpúderem, így érdemes egy külön bejegyzést szánni rá - annyit előre elárulok, hogy ez már a második ilyen púderem. Ez még a régi csomagolású kiadás, nem tudom, tartalmilag mennyire változott meg a termék.. (Az újítás óta is) két árnyalatban kapható, és mivel alapvetően nekem fehérebb a bőröm, anno a világosabb, Translucent nevezetűre esett a választásom. Szerencsére még nyáron sem túl világos nekem, hiszen vastagabb réteg felvitelével ez a probléma kiküszöbölhető.


A púder egy papírdobozban érkezik, ami teljesen letisztult. Maga a műanyag csomagolás is egyszerű, 10g terméket tartalmaz. A teteje jól záródik és tulajdonképpen elégedett is vagyok vele, csak az előzőt egyszer leejtettem és sajnos sikeresen letört róla a pöcök. Magán a púderen egy műanyag fólia van, valamint jár hozzá egy puffni is, ami amúgy teljesen használható, régen ezzel vittem fel, azonban két hibája van: hamarabb tönkremegy, minthogy elfogyna maga a púder (szerencsére drogériákban külön is kapható, így ez nem okoz akkora problémát), viszont így egyszerre sok kerülhet az arcunkra és közelről bizony maszk hatást kelthet. Ezt én egy púderecset használatával orvosolom, ezzel viszont minimálisan poroz - bár ez lehet a nem minőségi ecset hibája is. Szerencsére ez a használatát semmiben nem befolyásolja, pár mozdulattal könnyen felvihetjük a megfelelő mennyiséget. A púder színe egyébként inkább a sárgás felé hajlik.


A fedése önmagában is kielégítő lehet, ha nincs túl sok bőrhibánk, alapozó fölé viszont teljesen tökéletes. A képen ugyanazt a barna szemceruzát láthatjátok púderrel és anélkül. A tartóssága pedig, mint azt már említettem, számomra kifogásolhatatlan, hiszen abszolút nem fényesedett át a homlokom a több órás intenzív mozgás és napsütés hatására sem, pedig nem a száraz bőrömről vagyok híres. Akinek viszont mégis ilyen problémája van, táskabarát csomagolása lévén könnyen felfrissítheti napközben az arcát. Mivel hétköznapokra nem használom, nekem ez az olcsó árkategóriás púder tökéletes választásnak bizonyult. Az aktuális katalógusban egyébként 879ft-ért juthattok hozzá.


Ti milyen púdert használtok? Van valamilyen Color Trend terméketek?

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Nekem is megvolt, nagyon szerettem, de most azt használom amit barátnőmtől kaptam. Ha ez elfogy, lehet újra egy CT-be fektetek bele, nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem Rimmel stay matte van, azt nagyon szeretem, mattít, de nem lesz poros hatása az arcomnak :) de kíváncsi vagyok erre a Color trendesre :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom. :) Tavaly majdnem egész évben használtam, az idén csak nyáron, szinte napi rendszerességgel és még mindig nem értem el az alját, de már erősek a körök. Csak remélni tudom, hogy nem változott a minősége.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ez van, teljesen meg vagyok vele elégedve :)

    VálaszTörlés
  5. Ez aztán tényleg jó fedés, nem is gondoltam, hogy ilyen jól teljesít egy CT termék. Adok neki egy esélyt én is :-)

    VálaszTörlés
  6. én hűséges használója vagyok, tökéletes az én bőrömre, olcsó és a barátom imádja az illatát, amikor rajtam van.. :) kell ennél több? :) prbálkoztam drágább termékekkel, de ez az igazi :)

    VálaszTörlés
  7. az új kiszerelés cask a külsőségekben változott egyébként :) nekem mondjuk a fekete jobban tetszett..

    VálaszTörlés