Essence kézápoló balzsam - Hot drinks

by - február 19, 2013
Az essence idei téli limitált kiadású kézkrémei közül engem csak az almás-fahéjas puncs (apple cinnamon punch) illata fogott meg, a másik kettő nekem nagyon műnek hatott, bár ízlések és pofonok. De szerencsére így nem csábultam el és csak egy jött velem haza.

A csomagolás a megszokott essence kézkrém tubus, ami elég masszív anyagból készült és a kupak is nagyon jól zár, ezáltal táskabarát. A krém 24 órás védelmet ígér, amit sosem értek: ezeket úgy gondolják, hogy az ember egész nap semmit nem csinál és sosem mos kezet? Tehát ezt egyből megcáfolom, bár nem hidratál rosszul, egész napra semmiképp nem elegendő. Se nem túl zsíros, vagy sűrű, se nem túl folyós, szerintem pont megfelelő az állaga. Felszívódása nem szupergyors, de indulás előtt pár perccel is simán merem használni. Akárhogy is nézem, ez a 75ml nekem óriási mennyiség kézkrémből, hónapokig is elég napi (többszöri) használat mellett is. Így egy téli szezont bőven kibír, pláne, hogy csak nemrég jelentek meg a drogériák polcain.


'A fűszeres, gyümölcsös puncs verzió illata almával és fahéjjal visszaidézi a valódi karácsonyi vásár hangulatot. a garantáltan alkoholmentes, 24 órán át tartó kézvédő balzsam abszolút nélkülözhetetlen ebben a téli szezonban. az értékes összetevők, mint a shea vaj és a kókuszolaj gondoskodnak kezeid megfelelő ápoltságáról, hidratálásáról, míg a 24 órás formula egész napos védelmet nyújt. Az essence kézkrémekkel az érdes, repedezett kéz már a múlté!'

Nagyon kis mennyiségben az alap illata mellett észre lehet venni egy minimális tipikus krém illatot (a kézen elkenve), szerintem így is finom. Nagyobb, normális mennyiségben viszont először fahéjas almás süti, aztán pedig a tömény fahéj illat érződik. Oda vagyok érte!

Nektek megvan valamelyik illat? Melyik a kedvencetek?

You May Also Like

11 megjegyzés

  1. Hmm...nekem ugyanez van meg, imádom...annyira finom...de mindig megkívánom tőle a fahéjas almát...nyammi. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez a kézkrém van meg és imádom! :) Bár még felváltva használom az almás-vaníliás sütissel, ami tavalyi kiadás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj én is! :) Nekem is még van a almás-vaníliás pitésből is :)

      Törlés
  3. Nekem is ez az illat van meg, és imádom, bár a nagyon kiszáradt kézen nem segít, akkor testvajat használok :-)

    VálaszTörlés
  4. Meg van mindhárom, és így tök jó, hogy felváltva használom őket, mert legalább nem unom meg :]

    VálaszTörlés
  5. nekem egyik simcs meg:( minket elkerultek a krèmek :(

    VálaszTörlés
  6. Úgy látom, akkor sok mindenkinél ez a befutó :)

    VálaszTörlés
  7. én szerettem volna megvenni vmelyiket, mert van essence kézkrémem és szeretem csak sajnos fogyóban van, de nekem most ezeknek a téli kiadásoknak egyiknek sem tetszett az illata :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon lelkesen indultam el venni, aztán kicsit csalódottan tettem vissza őket. Ezen is sokáig vacilláltam, de örülök, hogy nem hagytam ott :)

      Törlés
  8. Nekem a mézeskalácsos van meg:)

    VálaszTörlés