eBay rendelés #1

by - február 26, 2013
Ez a pár dolog a november-december-januári rendelések eredménye, szerencsére nem vagyok impulzív vásárló, így nem gyűlt össze sok dolog, de azért van mit megmutatni. Eleinte csak az olcsóbb kategóriából mertem választani, végül 'volt elég bátorságom' megrendelni a kiszemelt táskát is.

'Make a wish' nyaklánc (innen)
Róla sajnos nem készült kép, mivel ajándékba rendeltem még a blogger mikulásnapi csomagba. Úgy gondoltam ilyet az ember úgyse venne magának, egy kis szerencse pedig mindig jól jön. Kicsit vékonynak tűnt a lánc, remélem azért nem adja meg könnyen magát.


Medálos nyaklánc (innen)
Vele már nyár óta szemeztem, nem is tudom, miért nem rendeltem már meg akkor, hiszen szinte ajándék azért a pár száz forintért. Nagyon könnyű viselni - én attól féltem, le fogja húzni a nyakam a sok medál. Csak sajnos tegnap elhagytam róla a levelet, ugyanis túl vékony volt, így kicsúszott a karikából :(


Balerinakontyfánk (innen)
Nagyon kevés hajam van, az is fokozatosan van levágva, fellépésekre pedig muszáj kontyot készíteni, ami nekem így igencsak kicsire és bénácskára szokott sikerülni (pedig már elég nagy tapasztalatom van benne). Ezért mindenképp szükségem volt valami módszerre, hogy szép nagy kontyot tudjak varázsolni a hajamból, ez pedig tökéletes megoldásnak bizonyult.


EcoTools ecsetkészlet (innen)
Elég sokáig kutattam a megfelelő szemhéjecsetet, rengeteg boltban körülnéztem és sok-sok tesztet elolvastam, mire arra a döntésre jutottam, hogy ezt rendeljem meg. Egy nagyon jó alternatívának látszott, hiszen többféle ecsetet is tartalmaz, hihetetlen jó áron és elég jó minőségben is. Sokáig tartózkodtam a megrendelésétől, hiszen egy ecsetet azért jobb megtapogatni élőben, de sok jót olvastam róla, így 'miért ne?' alapon végül hozzám került. Az első benyomásomat róla itt olvashatjátok.


Körömnyomdázó szett (innen)
Még nyáron vettem nyomdázáshoz egy essence lemezt, készletet azonban nem, kicsit sajnáltam rá kiadni annyi pénzt. Sok helyen ráadásul azt olvastam, hogy a műanyag végű lehúzó jobb, ezért döntöttem végül e mellett.


Táska (innen)
Amint megláttam ezt a táskát, azonnal beleszerettem, mégis hónapokig húztam a dolgot. Végül eléggé megnőtt a bizalmam az eBay iránt és egy akció keretén belül még olcsóbban is jutottam hozzá (14.36$, átszámolva 3300ft-ot fizettem érte). Nagyon örülök, hogy végre magaménak tudhatom. Elég masszívnak tűnik, jó kis pakolós táska, remélem bírni fogja a strapát! Szegényt viszont nagyon nehéz normálisan lefényképezni.


Beauty blender (innen)
A sminkszivacs több éves használata után mindenképp ki szerettem volna próbálni egy beauty blendert, de a magyar boltok polcain a legolcsóbb, amivel találkoztam, a H&M-es volt és annak az ára is 700-800ft körül mozog. Őt még csak megfogdosni volt szerencsém, remélem jól fog teljesíteni!


Azt kell, hogy mondjam, eddig nagyon bevált a dolog, a minőségre sincs panaszom és spóroltam is, hiszen csak olyan dolgokat rendeltem, amire amúgy is szükségem volt, a boltban viszont háromszor ennyibe kerültek volna. Szerencsére mindent alaposan megrágok, hogy kell e és nem esek abba a hibába, hogy 'úgyis csak 1$, vegyük meg', eddig még nem szaladt el velem a ló.

Ti szoktatok eBay-ről rendelni?

You May Also Like

20 megjegyzés

  1. simàn.èn nagy ebay-es vagyok
    a lehuzot megoldottam règi bankkàrtyàval :D

    VálaszTörlés
  2. E-bayről táskával rossz tapasztalataim vannak. :( Tavaly októberben, a szülinapomra vettem egyet, amit aztá végül megkaptam ajéndékba, de kb már 2x szakadt le róla a vállpánt, egy díszítőpánt, akkor jö szét a cipzár (ilyen rojtos, és az jön szét), de le is jött a cipzár hzója a karikáról, szerencsére átraktam egy másikat... szóval nekem elég nagy csalódás volt, kb 4200 Ftért. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát remélem ez strapabíróbb lesz. Sajnálom, hogy ez az e-bay táska tapasztalatod :/

      Törlés
  3. Én is gyakran rendelek E-bayről, általában kisebb dolgokat: nyaklánc, körömlakk, bár rendeltem már palettát, sőt uv lámpát is
    A lehúzó helyett én is régi bankkártyát használok, viszont gondolkodom egy kétvégű nyomdapárnán is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kétvégű nyomdázóval pár napja futottam össze e-bayen, egyből megtetszett :)

      Törlés
  4. A táska eszméletlen jól néz ki, a beauty blendert pedig én is kipróbálnám! :)

    VálaszTörlés
  5. Még nem vásároltam e-bayről, de már szemezem néhány termékkel, amiket valószínűleg meg fogok venni ^^

    VálaszTörlés
  6. Úú, a szivacsról lehetne minél előbb post? :)
    Klassz dologok ezek am, én is szoktam rendelgetni, bár egy ideje leálltam.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálom minél hamarabb kipróbálni/kitapasztalni és akkor írhatok róla :)

      Törlés
  7. Én is, most is várok pár dolgot :]
    A táska nagyon tetszik, a szivacs és a kontyfánk meg nagyon érdekel :]

    VálaszTörlés
  8. A nyaklánc nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  9. Én nagyon gyakran rendelek ebayről, szinte mindig találok valamit, ami nagyon megtetszik és az ára is szuper :) most, hogy láttam nálad a nyomdázót meg is rendeltem (én sem akartam kiadni érte annyi pénzt)

    VálaszTörlés
  10. Mindig fáj a szívem az ebayes szerzeményeket nézegetve. Én nem szoktam rendelni, mert kicsit bonyolult nekem, pedig nagyon szeretnék, mert szuper cuccok vannak nagyon jó áron.
    Ha mégis rendelnék, akkor ez a táska és az ecsetkészlet tuti a kosaramban landolna, meg sok-sok 1 dolláros ékszer is :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szuper dolgokat rendeltél, a sok medálos nyaklánc nekem is megvan, igaz az nem e-bayről. Már egy ideje nem rendeltem semmit, de érik bennem a vágy pár tavaszi-nyári kiegészítő iránt! :)

    VálaszTörlés
  12. Jó dolgok. =) A pávás nyaklánc nagyon tetszik.
    A fém végű nyomdás lehúzó tényleg katasztrófa... :S Én egy régi cosmopolitan klubkártyát használok a lehúzáshoz. :D

    VálaszTörlés
  13. Én is megrendeltem ezt a körömnyomdázót, de egyszerűen nem tudom használni! Neked sikerül vele nyomdázni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már próbáltam egy essence nyomdalemezzel és egész jól sikerült. Nem lehet, hogy a körömlakkal van a baj? :/

      Törlés
    2. Lehet...te milyen lakkal nyomdázol, essence nyomdázós lakkokkal? Én úgy érzem, hogy túl puha a feje, ezért nem tudja felvenni a mintát a lemezről :S

      Törlés
    3. Nem, spec nyomdázós lakkom nincs, de a sűrűbb állagú fodrászkellékes lakkokkal jól ment: Butterfly, Lora. De sikerült már mással is, a lényeg szerintem tényleg a sűrűségen van.

      Törlés