Catrice Colour Show - Colour & Stay Szájfény

by - február 05, 2013
Egy már megszűnt Catrice termékről, a Colour Show – Colour & Stay szájfények közül a 140 Peach boy-ról hoztam tesztet, ugyanis megszólalásig hasonlít a most kifutó Lip Appeal – Moisture & Shine 170-es, szintén Peach boy fantázianevet viselő szájfényre. (Egy összehasonlítást is találtam róluk, amit itt nézhettek meg.)


A csomagolás nagyon igényes, a kupakján lévő Catrice logó valamiért nagyon tetszik. Az applikátor nekem teljesen megfelel, sem a mérete, sem az alakja ellen nincs kifogásolnivalóm. Egy narancssárgásabb árnyalatról van szó, ami tele van apró csillámokkal (a csillámok az üvegben szépen látszódnak, az ajkakon viszont már sajnos nem érvényesülnek). A felvitele nem egyszerű, nagy odafigyelést igényel, ugyanis feltűnő, ha nem pontosan dolgozunk. Könnyen csúszkál, viselés közben kimehet a szánk szélére is, ami nem túl esztétikus. Kevesebb mennyiségben már sokkal kezelhetőbb, nem kell percenként nézegetni, hogy a helyén van e és nagyon szép színt, fényt ad az ajkaknak.


Ivás és evés nélkül másfél órát kibír, viszonylag egyenletesen kopik. Ha vastagabb réteget viszünk fel, akkor hajlamos megülni a ráncokban is, kevesebb mennyiség esetén viszont nincs ilyen probléma. Kicsit ragacsos, az illata viszont kellemes és egyáltalán nem szárít. Számomra a legnagyobb problémát a tartóssága okozza, de egy szájfénytől nem is igazán várok többet. A kupak jól zár, elég táskabarát terméknek tűnik, így magunkkal hordhatjuk és nem okozhat gondot a napközbeni felfrissítése.


A számon vékonyabb rétegben láthatjátok, ugyanis így, nem túl erősen szoktam hétköznap viselni, különben elég Hófehérke hatást keltene a fehér arcommal - inkább nyáron fogom gyakrabban elővenni, amikor már barnultam valamennyit.


Nektek van valamilyen Catrice szájfényetek?

You May Also Like

9 megjegyzés

  1. Tetszetős színe van :)

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik, hogy nem olyan élénk a szádon :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából, ha többet kenek fel, jóval élénkebb is lehet :) De akkor túl sok van a szám szélén is és úgy nagyon nem szép. Így meg csak egy kis színt ad :)

      Törlés
  3. Tényleg kísérteties a hasonlóság.
    Nagyon szép színe van, tökéletes tavaszra szerintem. Még sajnos nem próbáltam egy Catrice szájfényt sem, de tetszenek, úgyhogy mi késik nem múlik.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kis kellemes, és milyen cuki husi szád van. :D

    VálaszTörlés
  5. De jó! :)
    Amúgy az új design is szupi lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! De valamiért nem vagyok megelégedve vele és lehet, le is fogom cserélni :/ Kicsit most kínlódok.. :$ :D

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh :'( I accidentally deleted yout comment but thanks a lot!

      Törlés