..and that's who I am #2

by - február 14, 2013















Imádom a bátyám: két és fél évvel idősebb bátyám van, akivel gyerekkorunkban tipikus harcias testvérpár voltunk. Mára viszont nagyon jó kapcsolatunk alakult ki, ő az, akire mindig számíthatok és mindent megoszthatunk egymással. Sajnos fél éve elköltözött, így ritkábban találkozunk/beszélünk, de ez szerencsére nem jelent problémát.

Utálok egyedül otthon lenni: mostanában elég sok időt töltöttem napközben itthon egyedül (szakdolgozós félév), de nagyon nem szerettem. Olyan magányosnak érzem magam, olyankor nincs kivel beszélni. Néha jó is tud lenni, de hamar ráunok.

Könnyen ideges leszek: egyik rossz tulajdonságom, hogy túl hamar kezdek idegeskedni apró dolgokon is. Erről szeretnék leszokni, mert nagyon zavaró.

Szeretek buborékot fújni: lehet infantilis, de még mindig el tudnak varázsolni ezek a szivárványszínű kis buborékok.

Szeretem a hosszú hajat: mint azt a múltkori bejegyzésből is tudhatjátok, hajnövesztő projektben vagyok, ugyanis nagyon szeretnék hosszú, egészséges hajkoronával büszkélkedni. Még elég messze állok tőle, de nagyon igyekszem.

Beszélek álmomban: erről párom szokott mesélni, hogy miket motyogok álmomban :$

Sokat változtam: úgy érzem, belsőleg rengeteget változtam az utóbbi 4 évben (gimi-egyetem váltás), ami leginkább előnyömre szolgált. Valamint a fekete korszakomból is kinőttem.

Egyenes hajam van: ezen nincs mit magyarázni. Tipikus eset, hullámos fürtöket szeretnék, de megelégszek az egyenes hajammal is.

Szeretnék jó lenni valamiben: mindig is szerettem volna valamiben kiemelkedően teljesíteni. Úgy irigylem azokat, akiknek jó hangjuk van, vagy szépen rajzolnak, hogy valamiben tehetségesek.

Szeretnék egy gardróbszobát: mint sok nőnek, nekem is az álmaim közé tartozik egy nagyobb gardróbszoba, amiben kényelmesen el lehet férni és jól átláthatóan lehet pakolni a ruhákat.

A szemem a legjobb sajátosságom: ez most elég nyersfordításra sikerült, de úgy érzem, a szememmel vagyok leginkább megelégedve az arcomon. Ráadásul régen sokan is dicsérték a szemem.

Újra és újraolvasom azokat a könyveket, amiket szeretek: rengeteg olyan könyvem van, amit már legalább kétszer olvastam (a Harry Potter kötetekről nem is beszélve). Ami nagyon tetszik, azt egy idő után szeretem újra elővenni.

Megtaláltam azt az embert, akivel az egész életemet szeretném tölteni: azt hiszem, ezen nincs sok magyarázni való ❤

Jobban szeretem a könyveket, mint az emberek: ez már többször is előjött, egyszerűen könyvmániás vagyok, imádok olvasni!

Imádom az ajándékokat: no nem csak kapni szeretek, hanem meglepetést átadni, szépen becsomagolva, majd látni az igazi örömöt az arcokon! Mindig kíváncsian várom, mennyire örülnek az általam adott ajándékoknak.

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Az első 10 és az utolsó teljesen igaz rám is. :)

    VálaszTörlés
  2. De nagyon szeretnék én egy gardróbszobát, ahol minden ruhám, cipőm és kiegészítőm egy helyen lenne szépen rendszerezve...

    VálaszTörlés
  3. Oh, az a gardrób! :O Jöhetne! :)

    VálaszTörlés