15 Week Nail Challenge #2 Pattern

by - február 24, 2013
A tegnapi nap a mintás körmöké volt. A (nem létező) kézügyességem azonban megmakacsolta magát és nem akart szép munka kikerekedni a szabad kézzel festett mintákból, így ismételten egy egyszerűbb megoldással rukkoltam elő. Nagyon bánom, ugyanis a kihívásra direkt valami extrémebbet szerettem volna, de valamiért nem akar ez összejönni..


Igazából, ha lenne egy szép barokk stílusú egész körmös mintalemezem (egyelőre csak egy essence van), tuti azt használtam volna. Ennek hiányában viszont a saran wrap technika mellett döntöttem. Alapnak egy kék színű lakkot (Lovely Crystal Strength 134) választottam, kivéve a gyűrűs és a középső ujjamra, azokra fehér került. Erre jött celofánnal a számomra oly kedves H&M Back By Noon, végül pedig egy réteg átlátszó fedőlakk.



A körömágybőrre került festéknek a lemosásával akadt egy kis problémám, ugyanis féltem, hogy magába a lakkozásba is beletörlök, ezért ilyen kis csúnyácska, ezt most nézzétek el nekem :)

You May Also Like

14 megjegyzés

  1. Huuu ez fantasztikus lett.
    Nagyon tetszik <3

    VálaszTörlés
  2. Hűű, szerintem nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon gyönyörű lett :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lett! =) Jó ez a technika.

    VálaszTörlés
  5. Nem értem miért szabadkozol mindig, hogy egyszerű, és nincs benne semmi extra. Dehogyisnem van, nagyon jól sikerült. :)) Erről a saran wrap technikáról nem hallottam még, mi is ez pontosan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy kevésnek érzem egy kihívásra, de köszönöm szépen :)
      Egyszer már volt róla szó: http://wish-for-beauty.blogspot.hu/2013/01/nail-of-day-saran-wrap.html
      De a lényeg annyi, hogy egy celofánt összegyűrsz és annak a segítségével viszed fel a másik színt az alaplakkra :) Nagyon egyszerű, de mutatós, kedvelem ezt a technikát.

      Törlés
  6. szerintem ez is elég extrém lett, tetszenek a színek :)
    én is készültem:
    http://beautylamourblog.blogspot.hu/2013/02/15-week-nail-challenge-2-pattern.html

    VálaszTörlés
  7. Hűű, nagyon jó és szép lett :)

    VálaszTörlés