Nail of the Day - Galaxy

by - december 02, 2012
Nagyon rég óta szeretnék galaxisos körmöket készíteni, többször neki is futottam már, de nem tetszett a végeredmény, a csillag túl nagy lett, nem volt jó a színválasztás stb. Most viszont egy igazán egyszerű változatot csináltam meg, így nem volt olyan nagy esély rá, hogy elrontom. Igazából szerintem nem is az az igazi galaxis-manikűr, leginkább csak a színek keltik ezt a hatást, de végre egy felmutatható munka került ki a kezemből.


A színvilágért oda vagyok, ez a kék és lila a feketén nagyon szépen mutat. Még egy kis fehér lakk is mehetett volna rá, éppen hogy halványan, de nem mertem megkockáztatni, hogy ismét elrontom. Természetesen a csillám sem maradhatott el, a gyűrűsujjamra pár nagyobb darab is került (a festett csillagok helyett).

Próbáltam sok szögből lefényképezni, hogy sikeresen visszaadjam az összképet, de úgy látszik, még mindig nem igazán megy ilyen szutyok időben. A körömágybőrt sajnos egy picit összekentem, restellem.. ezek valahogy mindig csak a képeken tűnnek fel.




A mostani eredményen felbuzdulva valószínűleg máskor is el fogom készíteni. A legjobb a galaxisos körmökben, hogy nincs két egyforma, mindig más az eredmény. Ti megpróbálkoztatok már vele?

You May Also Like

13 megjegyzés

  1. Nagyon jól néz ki *-* Én csak gondolkozom azon, hogy kellene, de szerintem a közeljövőben megpróbálkozom vele.

    VálaszTörlés
  2. nekem tetszik, szép lett :)

    VálaszTörlés
  3. Én egyszer próbálkoztam galaxisos körömmel, de vállalhatatlan lett a végeredmény. :D Ez viszont nagyon jól sikerült, igazán szép munka. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, szép munka. :) Én már próbáltam párszor, de kevesebb sikerrel inkább szóval nekem is listán van egy rendes, igazi galaxis manikűr. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűséges lett :$ én eddig kétszer próbálkoztam meg vele, de elég kaksi lett a végeredmény :D

    VálaszTörlés
  7. Még nem próbáltam ki, de nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép, nekem is ki kéne próbálnom már..
    Ez a Moyra lakk pont jó is ehhez :]

    VálaszTörlés