Wish for beauty
Beauty & lifestyle blog

 

12/22/2012

Jollie France körömlakk

A nagy karácsony előtti takarítás közben nem árt néha pihenni, így most jutott időm egy gyors bejegyzésre. Nem tudom, mi van velem, de az utóbbi 2 hétben elég sok körömlakkot nyertem :) Ezek közül most a Zitu blogján megrendezett játékon nyert darabot mutatnám be. Először kicsit aggódtam, hogy a meglévő Moyra fedőlakkomhoz nagyon hasonló lesz, de amint kivettem a borítékból, tudtam, hogy ez teljesen más. A Jollie France számomra teljesen ismeretlen márka volt eddig, most a 17-es sorszámú csillámos fedőlakkal ismerkedhettem meg.


A lakkban lévő csillám hol ezüstös, hol pedig türkiz kékes fényben játszik, igazi fagyos hangulatot kelt. Ahogy megláttam, azonnal elhatároztam, az új kék Lovely lakkommal próbálom ki először. A lakk állaga pont jó, rengeteg csillámot tartalmaz, így egyetlen réteggel is nagyon csillogóssá tudjuk varázsolni a körmünket.

A jelenlegi manikűr abszolút téliesre sikerült a színvilága miatt, nekem tényleg a jég és a rajta megcsillanó napfény jut eszembe róla. Persze a fényképek egyáltalán nem adják vissza ezt a jeges csillogást, pedig még a nap is sütött, csak hogy kivételesen nekem kedvezzen az időjárás.Talán a nem fókuszban lévő, homályosabban látszódó körmöknél közelíti meg legjobban az  igazi látványt, de ez is semmi ahhoz képest, amilyen élőben. Nagyon örülök ennek a lakknak! Ami még nagyon tetszik benne, hogy nem igényel fedőlakkot, mert a csillámok nem állnak ki a köröm felszínéről, nem lesz rücskös, egyenetlen. A két lakk együtt elég strapabírónak tűnik, harmadik napja van rajtam és a bal kezemen egyik körmöm sem kopott meg! A jobb kezemen minimálisan meg van kopva a körömvég, amin nem is csodálkozok a nagy takarítás mellett.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a csillámos lakk! :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem a moyra jobban tetszik, de ez is nagyon szép. :)

  VálaszTörlés
 3. eez gyönyörű! :$$ kell ilyen .. :D
  hol is nyersz te ilyeneket!?? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) :) Ezt konkrétan Zitu blogján nyertem, de szerintem a legtöbb fodrászkellékesben megtalálod ezt a márkát :)

   Törlés