MUA Rendelés

by - december 09, 2012

Múlthét óta minden nap arra vártam, hogy megérkezzen a rendelésem. Aztán kedden végre csengetett a postás! A múltkori 35%-os akciót és ingyenes házhoz szállítást én sem hagyhattam ki, már régóta szemezgettem a Makeup Academy termékeivel. Nem akartam túlzásba vinni a vásárlást, tehát szépen visszafogtam magam és csak a 'hagyományos' dolgokat szereztem be. Így két paletta és két mono szemhéjpúder landolt a virtuális kosaramban. Sértetlenül, alaposan becsomagolva érkeztek meg a kis drágák.

Még nem alakult ki bennem végleges kép, hogy mi lesz a paletták sorsa, végül megtartom őket, vagy mindkettőtől megválok. Az Undressed kisebb álmom volt, hogy megszerezzem, most valahogy mégsem tudom, mi legyen vele. A Heaven and Earth pedig nagyon hívogató a természetes színeivel. Nem véletlenül rendeltem ezt a kettőt. Sebaj, addig szépen a szekrényemben pihennek, hogy ne essek kísértésbe (nehogy mindkettőt azonnal feltépjem és összetapicskoljam). Az egyik mono, a Pearl 11-es árnyalatú szemhéjpúdert ajándékba rendeltem mikuláscsomagba, ezért nem tudtam már kedden hozni ezt a bejegyzést, különben oda lett volna a meglepetés :) A másiknak a színe pedig nagyon megtetszett swatchok alapján és amúgy is tervben volt egy rózsaszínes szemhéjpúder, remélem élőben is ugyanolyan jól szerepel majd a 24-es Pearl Eyeshadow.





A szemhéjalapozó már most is érdekelt volna, de a rendelésemkor nem volt elérhető, így az kimaradt (valakinek esetleg valami vélemény róla?). Így a következő alkalomra is van már kiszemeltem, ráadásul kezdek a rúzsok felé is kacsingatni.

Aki esetleg eddig nem ismerte volna a márkát, itt meg tudja nézni a kínálatot és regisztráció után már lehet is rendelni: http://www.muastore.co.uk/

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Nekem az Undressed paletta megvan és imádom. A Heaven and Earth palettát is szeretném majd egyszer magaménak tudni. :)

    VálaszTörlés
  2. Csini paletták, használd őket. :)

    VálaszTörlés
  3. Az Undressed paletta nekem is megvan, nagyon szeretem!
    A Heaven and Earth palettát én is megrendeltem most, de még mindig nem kaptam meg ... Nagyon kíváncsi vagyok rá, alig várom :-)
    Én egyébként nem tudnám megállni, hogy mindkettőt csak így eltegyem a szekrény mélyére, amíg kitalálom, hogy mi legyen :-D

    VálaszTörlés
  4. Az Undressed-et én is imádom, szerintem használd ki őket! :]
    A monok is nagyon tetszenek :]

    VálaszTörlés