Hello december

by - december 01, 2012

Alig akarom elhinni, hogy máris december van! Oké, tudom, attól még, hogy elseje van, nincs hó és a karácsony sem szakad ránk egyből, de én mindig is nagyon várom ezt a napot, ugyanis a karácsonyi készülődés tényleges kezdetét jelenti: ki lehet bontani az adventi kalendárium első csomagocskáját, lehet díszíteni a lakást és ez az egész összességében kezdi meghozni a hangulatomat az ünnephez. A város is a héten már ki volt világítva és a karácsonyi vásárral együtt nagyon szép összképet ad. Pláne, hogy teljesen véletlenül egy jóságos, igazi mikulás arcú, szakállú bácsi issza a forralt bort :) olyan jót mosolyogtam.

Én nem azon agyalok, hogy mit szeretnék karácsonyra, hanem, hogy kinek mit adjak, készítsek. Persze én is össze tudnék állítani egy hosszú karácsonyi listát, de nem is olyan rég írtam egy téli kívánságlistát, felesleges lenne most újat írnom. Amúgy is a meglepetések híve vagyok. Egy ideje viszont már lázasan gondolkozok a karácsonyi ajándékokon, lassan ideje lenne beszerezni a hozzávalókat. A blogger találkozós mikulásnapot is nagyon várom már, remélem a húzottam örülni fog a csomagnak. Úgy izgulok, mint egy kisgyerek :)

A különböző márkák is előrukkoltak már a karácsonyi kollekciókkal, lassan megjelennek a téli trendkiadások is. Ilyenkor legszívesebben becsuknám a szemem és körbe se néznék. Az illatok, a csomagolások, ahogy a polcokon elhelyezik, mind olyan csábító. Szerencsére nem magamnak kell ilyenkor vásárolnom, különben elszaladna velem a ló..

Szóval egyre jobban megjön a karácsonyi hangulatom és ezt szeretném másoknak is átadni. Nem szoktam ilyet, de most egy kis karácsonyi, téli kedvcsináló következik:







You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Olyan hangulatosok a képek :))) A Karácsony a kedvenc ünnepem! Remélem ebben az évben fehér Karácsonyunk lesz :D
    Amúgy feliratkoztam,mert megtetszett a blogod! Ha gondolod nézz be hozzám és iratkozz fel ;) xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó képek :) imádok ilyeneket nézegetni :)

    VálaszTörlés
  3. A 2. kép az én gépemen is megvan, imádom! :)

    VálaszTörlés
  4. Szívem szerint még kétszer ennyi képet felraktam volna, de azért meghúztam a határt :) Örülök, ha nektek is tetszik :)

    VálaszTörlés