Szeretném őket

by - október 31, 2012
Mindig van egy-két termék, amit ha meglátok, azonnal kell. Valami belül azt súgja, szükségem van rájuk. Szerencsére általában netes nézelődés közben szoktam így járni, ezért nem rohanok egyből a boltba megvenni (képzeljétek mi lenne, ha a boltokban lelnék rá ezekre, elég nehéz lenne nem betenni a kosaramba). Szerencsére még így is bizonyos határok között szokott elkapni ez az érzés, egyáltalán nem a megfizethetetlen kategóriájú termékekre áhítozom, de még így is többször átgondolom, biztos kell e nekem az a bizonyos valami.

Természetesen mindegyik nélkül tudnék élni, de ezek a szakemberek igazán tudják, mivel lehet elcsábítani a fogyasztót. Főleg így télen, amikor kiemelten szükségünk van a hidratálásra, csupa ilyen dolgot szedtem össze magamnak, a lista előkelő helyein az alábbi krémek foglalnak helyet.


Alverde Testvaj - Vérnarancs és Bodzavirág: Már meséltem, hogy elkezdtem írni egy 'amit tilos venni' listát, amin sajnos szerepel a testápoló is. Persze mindig meghazudtolom magam és már kibúvót is kerestem, hogy ezt miért kellene még is megvennem. Valahol olvastam, hogy kis kiszerelésben áruljak (50ml), így épp itt az ideje, hogy kipróbáljam a hőn áhított Alverde testvajat. Limitált? Akkor meg pláne.


Nivea Lip Butter: Cuki, kívánatos csomagolás, mennyei ízek, ez a Nivea új 'lip butter'-je (bocsánat, de számomra az ajakvaj olyan hülyén hangzik). Ilyet lehet már egyáltalán itthon kapni? Ezekért megtörném azt a szokásom, hogy nem veszek tégelyes, kézzel belenyúlkálós ajakápolót.


Essence Kézkrém - Hot Drinks: Ez számomra sem újdonság, de gondoltam egy kalap alá veszem a többivel, hiszen erre is fáj a fogam. Nem hittem volna, hogy megint ilyen csábító illatokkal rukkol elő az Essence, hogy őszinte legyek, még a tavalyi epres cupcake-s és vaníliás-almás pités krémem is megvan, de csak kizárólag azért, mert nem akartam, hogy elfogyjanak. Mióta megláttam ezeket a promóciós képeket, sokkal sűrűbben veszem elő őket és mivel könnyen kötök magammal kompromisszumot, így már gond nélkül vehetek majd egyet. Már csak az a kérdés, melyiket válasszam.

Nektek van most valami konkrét kiszemeltetek, amit meg szeretnétek/fogtok venni?

You May Also Like

17 megjegyzés

  1. A testvaj most már engem is érdekel, nagyon jónak hangzik az illata. :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Ma már olvastam egy bejegyzést erről a Alverde Testvajról és már akkor eldöntöttem kell nekem! Főleg a "limitált kiadás" miatt.
    De úgy érzem a te bejegyzésed után már meg sem gondolom magam és tényleg kell, de még ma!
    Nekem a régebbi kiadású Essence Kézkrém egyike volt meg és én szerettem. Mivel én csak télen kenem a kezem és van vagy 3om kézkrémem mag, hogy testápolás közben a testapólót tekintem a kézkrémnek, még mindig van abból a pár évvel ezelőtti kiadásból!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a 'de még ma' ismerős, bár szerencsémre ma nem igazán akartam kimozdulni, külön ezért meg nem hinném, hogy elmegyek. Bár jobban belegondolva, van a közelben egy DM.. :D

      Törlés
    2. Minket most elengednek 2kor, de amúgy is munka után tornázni mentem volna és mivel mennem kell a Postára könyvvért mindenképpen benézek a DM-be, mert ott van hozzá közel!

      Törlés
    3. Ha magadénak tudod a testvajat, mindenképp oszd meg az első benyomásod :)

      Törlés
    4. Na jellemző, nem volt a Posta mellettibe.
      Torna után lehet benézek a Tescosba, hát ha ott van!

      Törlés
    5. Amúgy debreceni vagy? :$

      Törlés
    6. Igen, debreceni vagyok.
      És a Kishegyesin lévő Tesco DM-ben sem volt :'(

      Törlés
    7. A Posta mellettibe gondoltam én is, hogy átcaplatok, de akkor felesleges lett volna. Szerintem a plázásba érdemes még benézni, oda kevesen járnak, egy csomó dolgot még meg szoktam ott találni a limitált dolgokból is, ami máshol már rég elfogyott. De az is lehet, hogy csak később hoznak majd ilyet :)

      Törlés
    8. Á, akkor te is itt laksz a Tóciba :D
      Szerintem kedden benézek a Plázásba! Ha ott találok szólok, vagy vehetek is neked, ha gondolod!

      Törlés
    9. Elég, ha szólsz, köszönöm, kicsit még húzni akarom a dolgot pár napig.. :)

      Törlés
  3. Hm, mennyi finomság! Egy olyan essence krém nekem is kell! :)

    VálaszTörlés
  4. A nivea ajakápolók érdekelnek nagyon, de hát ugye mondta is, labello b**i vagyok. :D Bár az, hogy belenyúlós, az nem tetszik . :/

    VálaszTörlés
  5. A Nivea ajakvajakat én is kenegetném ezerrel! :-)

    VálaszTörlés
  6. Nem is tudtam, hogy a Niveának van ilyen terméke *-* kell valamelyik:D

    VálaszTörlés
  7. Mennyi cukik ezek a Nivea ajakvajak! :))

    VálaszTörlés