S.he körömlakk

by - október 30, 2012

A körömlakk üvege nekem első ránézésre szokatlan volt, de kétségtelenül tetszik, a használható kategóriába tartozik, viszonylag stabil is. Az alján és a hátoldalán a vonalkódon található meg a szín sorszáma, jelen esetben ez a 178-as számot viseli, egyéb megnevezést nem igazán találtam rajta. Az ecsete elég vékony, ami megnehezíti a felvitelt, de nem borzasztó, csak kicsit időigényesebb és a kerek vég hiánya miatt nagyobb precizitást igényel. Ugyebár a kupak is szögletes, de ez sem zavaró. 10 ml lakk van benne, ami 36 hónapig használható fel.

A körömlakk a hígabb kategóriába tartozik, ezért mindenképp kell belőle a két réteg, egyeseknek akár egy harmadik is elférhet, még én is gondolkoztam rajta. Szerencsére a száradása hihetetlen gyors, mire a hüvelykujjamat kifestettem, a kisujjamon szinte kopogósra száradt. Nem sokkal később véletlenül belevágtam a kezem a szekrénybe, jó erőteljesen, de nyomát se látni, még egy picit sem deformálódott meg a lakk, ez nagyon tetszik benne.



Tartósságáról, élettartamáról még nem tudok nyilatkozni, remélhetőleg egy strapabíróbb lakkról van szó, ha már csak az árát vesszük figyelembe: nem az olcsó kategóriába tartozik (pontos árat sajnos nem tudok, aki tudja, jelezze). Egy sötétebb barackvirágos árnyalatról van szó, mindenképp tavaszias, a képeken a körmömön lévő színtől picit világosabb, nem ennyire narancssárgás. Az üvegben megint jobban hasonlít hozzá (szörnyű ez a sötétség napközben is):


Nektek van ilyen márkájú lakkotok?

You May Also Like

12 megjegyzés

  1. Nekem van, és nagyon szeretem őket. 799 Ft a teljes ár, a kupakról pedig le lehet szedni a szögletes részt és akkor van alatta egy kis kerek kupak is, hogy jobban kézre álljon :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nem is olyan vészes az ára, bár nekem még mindig nem az olcsó kategória :)
      A kupak szerencsére engem nem zavar, akinek persze nem megfelelő, jó ötlet ez a levétel.
      Köszönöm az infókat!

      Törlés
  2. Szia!
    Én már szemeztem ezekkel a lakkokkal, de még egyet sem vettem.
    Ennek nagyon szép színe van és amit írsz, az számomra elég pozitív.
    Szerintem hamarosan beszerzek egy S-he lakkot :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem csak egy van, de az jól bevált, de full áron továbbra sem fogok she-t venni, szerintem kicsit túl van árazva.

    VálaszTörlés
  4. Szép a színe ennek a lakknak! :) Habár szerintem is túl van árazva, és nekem nem tetszik a csomagolása :S

    VálaszTörlés
  5. Én még nem próbáltam ezt a márkát, de nagyon szép színe van! :)

    VálaszTörlés
  6. De jó színe van! Hugomnak van s-he lakkja, azt mondja jó. :)

    VálaszTörlés
  7. Szépséges ez a szín!:))
    Csatlakozom:))


    Ágicaa.(http://kormokcsaknektek.blogspot.hu/)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a szín! :) Még nem vettem S-he körömlakkot, de most meggyőztél, és legközelebb kipróbálom valamelyik árnyalatukat :)

    VálaszTörlés
  9. Úgy látom, sokaknak jó tapasztalata van róluk, eddig a tartósságával sincs gondom (volt közben hajmosás és mosogatás is), de egy nap után nem akarom elkiabálni :) Örülök, hogy nektek is tetszik :)

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű ez a lakk, holnap meg is nézem magamnak, bár elvileg nem lenne szabad. Több She lakkom is van,nagyon szeretem őket. Nagyon tetszik a blogod, most találtam rá. Én júniusban kezdtem a blogolást, remélem a Szépséglabor is eljut nemsokára idáig!^-^

    VálaszTörlés