Nail of the Day

by - október 19, 2012
Egy elég régi lakkot vettem most elő, jó ideje már rá vagyok hangolódva a lila körmökre, de valahogy sosem ennél lyukadtam ki. Még évekkel ezelőtt (talán 4-5 éve) vettem egy Avonos pultnál ezt a Vipera (Creation Nail Design) körömlakkot, ami a 444-es sorszámot viseli (sajnos nem tudom, most hol lehet hozzájutni). Annak ellenére, hogy milyen régi, egyáltalán nem sűrűsödött be, gyorsan szárad, szerencsére semmi egyéb baja sincs. A körmeimen két rétegben láthatjátok.





Árnyékban egy egyszerűnek tűnő liláról van szó, napfényben viszont előbújnak a benne rejlő csillámok is, ezt próbáltam a képeken is visszaadni, de valahogy nem akart megmutatkozni. Az üvegben talán könnyebben észrevehető:


You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Ó, én is nagyon szeretem a Vipera lakkokat!!! Két éve nyáron vettem egy csoót a helyi fodrászkellékesben, 300 Ft körüli áron, és még mindig nagoyn jók. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor úgy látom, nem a legmegfelelőbb helyen vettem, mert emlékeim szerint én 600ft körüli áron jutottam hozzá. Bár úgy látszik igencsak megérte az árát :)

      Törlés
  2. De szép színe van! Azért látszik az a csillám. :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű szép színe van, nagyon jók benne a csillámok! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz színe van, jó ez a lila. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép :$ imádom a lila lakkokat <3

    VálaszTörlés