Nail of the Day - Glitter half moon

by - október 17, 2012

A mai esős, szürkés reggel miatt igencsak nehéz jó minőségű képet csinál, de nem akarok majd minden posztot így indítani :( én tényleg megteszek minden tőlem telhetőt. Most pláne nehéz dolgom volt, mert a jobb kezemen sokkal szebb lett a csillám, ezért mindenképp ezt szerettem volna megmutatni, állvány híján pedig elég instabilan tartom a bal kezemmel a gépet.

Már nagyon régen készítettem 'half moon' manikűrt, de most sem a sima változatot hoztam nektek, hanem a csillámporosat. Szokás szerint nem ez volt tervben, de amint leültem, hogy körmöt fessek, valahogy egyből erre hangolódtam, így az ehhez szükséges dolgokért nyúltam. Ismét egy hihetetlen egyszerű dologról van szó, valószínű csillámos fedőlakkal még könnyebb elkészíteni, mint a sima csillámpor felütögetésével.


Alapnak az Essence Black is back (144) körömlakkját használtam, először egy rétegben végigmentem az összes körmömön, aztán egyesével dolgoztam: a második réteg felvitele után egy ecset segítségével azonnal szórtam egy kis ezüst csillámot a körömágyhoz, hogy beleragadjon a még meg nem száradt lakkba. Természetesen nem csak oda megy, ahova szeretnénk, azóta minden tele van csillámmal. Ezután már megvártam, hogy teljesen megszáradjon, ekkor az egészre jött még egy fedőréteg a Moyra Gyémánt fedőlakk személyében. Ez kettős célt szolgál, egyrészt fixálja a csillámport, másrészt az amúgy nem tartós lakk élettartamát meghosszabbítja.

Most nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, kicsit olyan elegáns a csillogás miatt. Mindenképp szeretném majd más színekkel is kipróbálni, például a sok helyen előforduló nude vagy rózsaszín körömlakk, arany csillám párosítást. Nektek hogy tetszik?


You May Also Like

10 megjegyzés

  1. A nude-arany párosra fáj nekem is a fogam, csak annyi mindent szeretnék, és nem megy minden egyszerre. Bár lenne vagy 20 kezem. *.* :D
    Amúgy jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem a hozzá való arany csillám gátol csak meg :D
      Köszönöm :)

      Törlés
  2. Gyönyörű! :) Már annyi helyen láttam ezt a lakkozási módot, hogy nekem is meg kell csinálnom, csak szerintem hosszabb körmökön mutat inkább jól, szóval még várnom kell :).

    VálaszTörlés
  3. Uram isten milyen gyönyörűek a körmeid! *.* Nőjenek már meg az enyémek is :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy nektek is tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Brutálisan szép körmeid vannak :OO :) Nagyon eltaláltad ezt a párosítást! ;)

    VálaszTörlés