Moyra 68

by - október 25, 2012

Ahogy tegnap megláttam Verusnál ezt a körömlakkot tudtam, hogy nekem ez azonnal kell. Általában nem szoktam ilyet csinálni, de ma délután amint akadt rá időm, egyből el is mentem megvenni, úgyhogy most már én is magaménak tudhatok egyet. Persze olyan izgatott voltam, azonnal ki is próbáltam. Mivel egy csillámos fedőlakkról van szó, mindenképp fekete körömlakkon szerettem volna látni, úgy fogott meg leginkább.



Állaga kissé híg, de könnyen kezelhető, nekem az ecset elegendő csillámot vett fel egyszerre. Eleinte 'tömény csillám manikűr' volt tervben, de egyelőre megálltam egy rétegnél, mert így is gyönyörű. Ami viszont érdekes, hogy picit tényleg mattít. Minden másban tipikus Moyra lakk, 12ml tömör gyönyör, ami szerencsére gyorsan is szárad.



Nagyon nehéz elkapni fényképezőgéppel a zöldes, türkizes beütést, a képeken sokkal kékebbnek látszik. Ahol homályos a körmön a csillám, talán ott a legélethűbb (a gyűrűsujjamra picit több csillám is került). Szerintem gyönyörű a végeredmény, kicsit olyan galaxisos.



You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Ez gyönyörű, megy is a kívánságlistámra! *.*

    Mea [www.nailpolishmaniac.blogspot.hu]

    VálaszTörlés
  2. Verusnak is írtam tegnap, hogy feketén szuperül mutat *-*

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy nektek is tetszik, tényleg érdemes beszerezni. És ami még jó benne, hogy az alatta lévő egyáltalán nem tartós Essence körömlakk sem kopott meg így, imádom :)

    VálaszTörlés