Miss Rose Szemhéjpúder

by - október 10, 2012

Legelőször egy sminkterméknek a csomagolásával találkozunk, ha először fogjuk kezünkbe, akár döntő is lehet. A Miss Rose hármas palettának a csomagolása miatt sokan megkérdőjelezhetik, hogy érdemes e megvenni, mivel a tapasztalat azt mutathatja, aminek gagyi a csomagolása, minőségtelen a tartalma is. Az enyém kicsit már karcos is volt, nem tűnik elég strapabírónak a műanyag, de a róla olvasott sok jó engem is meggyőzött.

Az alakja tetszik, az ív megtöri a monotonitást. Szeretem, ha lapos a teteje a szemhéjpúdernek, mert könnyen egymásra pakolhatók. Jár hozzá egy kétvégű applikátor, ezzel nem lehet olyan szépen felvinni a festéket, érdemes másikat beszerezni hozzá. Az illata tipikus púder illat, egyáltalán nem büdös.



Három csillogó színt tartalmaz, erősen pigmentáltak. A legfelső a legvilágosabb, szaténfényűnek mondanám, ez highlighternek tökéletes (szemöldökcsontra, szemzugba). A másik kettő olyan óarany-bronz-barna keveréke, nehezen lehet behatárolni őket. Szemhéjra felkenve viszont a középső inkább már rozsda vöröses, narancsos, az alsó pedig barnásabb. Kicsit mindig más, ahogy a fény ráesik.

A két sötét szín használat közben porzik, a világosnak viszont más az állaga, ez kicsit tömörebb. Ez a porzás szerintem abszolút elviselhető egy 260ft-ért vásárolt szemhéjpúdernél. Tartósságával is meg vagyok elégedve, bár élesben még csak ma próbáltam ki először, egy fél napot simán kibírt egy esti edzéssel, nem mászott el és nem is látom, hogy megkopott volna. Úgy gondolom, őszre egy tökéletes darab :)



You May Also Like

11 megjegyzés

  1. Gyönyörű színek, a két ünnep között decemberben elindulok majd, és meg sem állok egy olyan boltig, ahol vannak ilyen termékek. Amúgy teljesen azonos a csomagolása a kedvenc hármas Manhattan szemfestékeimmel. :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színek *-* miért van az, hogy akárhányszor nézem a miss rose cuccokat nem fognak meg ?:( Vagy lehet, hogy itt nincs ilyen... nem tudom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én alig tudtam dönteni, olyan sok szépet láttam, bár konkrétan arany-barna kombinációt kerestem, de még ebből is elképesztő volt a választék. Egyszer biztos lesz olyan, amelyik kedvedre való :)

      Törlés
  3. Tényleg nagyon, nagyon szép. Én mostanában kezdek vonzódni a színes cuccokhoz, kezdem kinőni a természetes, föld színeket, tágul a komfort zónám, ahogy egyre jobban sikerülnek a sminkjeim. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelenleg semmi színeset nem tudok elképzelni a szememen, én még nem vagyok olyan merész :D Az ősz miatt most amúgy is inkább a barnás színekhez vonzódok :)

      Törlés
  4. Nagyon szép, jól kihasználható színek! *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon gyönyörű! Őszre tökéletes színek! :) Hol lehet ilyet kapni?
    Amúgy tetszik a blogod, fel is iratkoztam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kisebb parfümériákban, elvileg eurós vagy százas boltokban is lehet kapni :)
      Köszönöm szépen :)

      Törlés
  6. De szépek, a csomagolása meg olyan mint a Lora szemhéjpúdereké :]

    VálaszTörlés