Lovely szemhéjpúder

by - október 16, 2012

A szavazatok alapján (bár mindössze csak öten reagáltak a kérdésre) egyértelműen a Lovely szemhéjpúderre voltak a legtöbben kíváncsiak. Még augusztusban vettem, gyorsan olcsó megoldást kerestem ezüst-fekete kombinációra (ez a színösszeállítás a 29-es számot viseli). Sajnos a Rossmannban nincs a Lovely termékekhez teszter, ezért elég vakon választottam (ha már ekkor ismertem volna a Miss Rose szemhéjpúdereket..).

A csomagolás tipikus átlátszó műanyag, felül lekerekített, amiért én nem igazán vagyok oda, szerintem nem praktikus. A teteje jól záródik, nem nyílik ki magától, de vízszintesen elég könnyen csúszkál rajta. A tetején lévő Lovely felirat már jócskán megkopott pár használat után. Összesen 4,2g szemhéjpúdert kapunk 500ft-ért.



Egy selyemtartalmú szemhéjpúderről van szó, az ezüst és a fehér esetében ez nagyon szépen is látszik, míg a fekete felkenve már nem mutatja ezt a tulajdonságát, inkább matt, csupán egy-két csillámpor tűnik fel benne. A fehér highlighternek épp ideális. Az ezüst nem sokkal tér el a fehértől, de könnyen építhető szín, több rétegben már erőteljesebb hatást érhetünk el vele, ami nagyon szép. Egyedül a feketével nem vagyok megelégedve, sok-sok rétegben sem nyújtja azt, amire igazából vágytam, sokkal intenzívebb feketét szerettem volna, ez pedig már-már inkább sötét szürkés.

Tartósságával nincs probléma, a fekete viszont ebben is kicsit gyengébben teljesített, hamarabb megkopik. Azért nem bosszankodok annyira, mert nem hétköznapi viseletre vettem, hanem fellépésekre, arra pedig tökéletesen megfelel. Összességében nem mondom, hogy elégedetlen vagyok, mert ennyi pénzért nem vártam túl nagy teljesítményt, de nem igazán nőtt a szívemhez, nem hinném, hogy más színnel még kísérleteznék.


You May Also Like

2 megjegyzés