Legutóbbi zsákmányok

by - október 07, 2012
Az idén nagyon divatos burgundi szín engem is magával ragadott, nagyon sok szép árnyalata van. Az első ilyen darabom ez az F&F-es póló. Véletlenül leltem rá a leakciózott felsők között. Semmi extra nincs benne, az ujja egy kicsit húzott (igazából ez fogott meg benne, így nem olyan snassz). De a mintás dolgokhoz amúgy is szükségem volt egyszínű pólóra.


A következő áldozatom egy szürkés-barnás blézer, ami már hónapok óta tervben volt. Megérte várni, mert most nagyon jó áron jutottam hozzá. Erről egyszerűen nem lehetett normális képet készíteni, olyan kis csúnyán néz ki a fényképeken, majd inkább megpróbálom outfit posztban bemutatni. Valamint végre beszereztem egy kisebb Miss Rose palettát, erről majd lesz teszt is. Az előbbieket még a vásárlási stop alatt vettem, mert ilyen jó áron kár lett volna otthagyni őket, pláne ha úgyis szerepeltek a kívánságlistámon.

Viszont végre kiírták az ösztöndíjat, így vége a shop-stopomnak. Természetesen nem akarok a ló tulsó oldalára esni, hogy hirtelen mindent megveszek, ezért elkezdtem magamnak egy 'amit tilos' listát írni :) Ma viszont elmentünk nézelődni és megtaláltam az új őszi cipő-szerelmem.



A Deichmannban leltem rá erre az éktalpú csodára, szerelem volt első látásra. Mióta hazajöttünk állandóan ezt nézegetem és fogdosom. Szükségem volt valami normális őszi cipőre, ráadásul ez bőr és iszonyat kényelmes. Mivel nem egy drágább cipő volt tervben (ahhoz képest viszont, hogy bőr, nagyon jó árban volt), ezért megint nem akarok egy ideig nagyon költekezni, megpróbálom visszafogni magam, bár a listám végtelennek tűnő..

Utolsó áldozatom pedig egy inkább (számomra) alkalmi bizsu fülbevaló. Nem szoktam függő fülbevalót hordani, de ez nagyon megtetszett az angyalszárnyakkal és a rajta lévő láncokkal. Elég sokat vacilláltam, hogy kell e ez nekem, de örülök, hogy hazajött velem.


Végre eljutottam olyan DM-be is, ahol még volt az új limitált kiadású macaron-os tusfürdőkből és megszaglászhattam: kicsit csalódottan tettem vissza őket a helyükre. Szerintem a csokis-fügés páros inkább kókusz illatú, a másik pedig olyan tömény mandulás, hogy számomra már émelyítő, így (egyelőre) nem jöttek velem haza.

Kicsit lehet betegesen hangzik, de már úgy hiányzott a vásárlás!

You May Also Like

14 megjegyzés

  1. De jó az a felső! Mennyibe került? :) Kíváncsi vagyok a blézerre is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) 1490ft volt a póló. Rájöttem, hogy ennél olcsóbban mostanában nem nagyon fogok találni :D

      Törlés
  2. Én is vettem pont ilyen burgundi felsőt! :P

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik minden, és el is fogadnám őket! :) Hasonló lehet a stílusunk?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglehet :) Bár nálad nem igazán emlékszek ruhás posztra (de lehet csak meghülyültem), talán majd egyszer :)

      Törlés
  4. Olyan húzott ujjú felsőm nekem is van, bár nem teszkós, de nagyon szeretem az ilyen fazonokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem ez az első és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó :)

      Törlés
  5. A cipőd tetszik a legjobban! A blézerre pedig nagyon kíváncsi vagyok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából a blézer nem egy nagy durranás, de már régóta szerettem volna :) A cipő meg hát.. imádom :D

      Törlés
  6. Húú, de jó cuccok! A felső és a cipő is iszonyat jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  7. Váá. :D Ugyanilyen cipőm van nekem is, csak féltem még felvenni, mert a 180 centimmel nem túl előnyös. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából én sem szeretek sokszor olyan cipőt felvenni, ami még jobban magasít (kb 172-174cm vagyok, ráadásul vékony testalkatú), de az utóbbi időben megbarátkoztam velük és azóta bátrabban viselek ilyen cipőket :)

      Törlés