Hideg időben: kendők

by - október 04, 2012

Már nyakunkon az ősz, lassan jönnek a hűvösebb napok. Mivel is lehetne ilyenkor jobban feldobni egy egyszerű öltözetet, mint egy mutatós kendővel. Sokszor nem csak maga a kendő kiválasztásán van a hangsúly, hanem annak megkötési technikája is számít. A képre kattintva megtekinthetitek azt a videót, amit még tavaly fedeztem fel, rengeteg ötletes dolog van benne, ami új lehet számotokra is.

Nem vagyok kendő mániás, akkor legalább kétszer ennyi lenne, de nagyon szeretem őket. Hidegebb időben elég fázós a nyakam, ezért muszáj is vagyok hordani, de nem igazán kell rá kényszeríteni, mert imádom. Annyiféle fazonú, mintájú és anyagú van, szerintem mindenki talál magának kedvére valót. Nekem szám szerint öt kendőm van, plusz kettő anyumé, de néha ezeket is hordom. (A téli vastag kötött sálamat nem vettem ide.)


A képen szereplők között több olyan is van, aminek más minta van a két oldalán, így mondhatni 'még több kendőm van'. Akad közöttük vékonyabb selyemsál, de az alsót például télen is szívesen hordom, mert olyan nagy, hogy többször is körbeér a nyakamon és viszonylag vastagabb is.

Az aktuális kedvencem ez a barna, egyszerűen oda vagyok érte, még tavasszal vettem. Ezen is két minta van, az egyik fele virágos, a másik pedig párducmintás. Egyelőre nincs tervben új, jól elvagyok a mostaniakkal, de ha meglátok egyet, ami nagyon tetszik, úgyse hagyom ott.

You May Also Like

4 megjegyzés