Avonos testpermetek

by - október 02, 2012

Sokaknál talán a testpermet csak nyáron kerül elő, de mióta nem találom parfümben a kedvemre való illatot, azóta szinte csak ezeket a testpermeteket használom. Igazából van nekem egy Bruno Banani (Pure Woman) parfümöm, ami sokáig a kedvencem volt, de az utóbbi időben nem is nagyon nyúltam hozzá (valószínűleg csak a nyári meleg miatt, télen szerintem újra előveszem). Ott van még a vattacukor illatú Star Nature parfümöm is, amit nagyon szeretek, bár szerintem az is inkább csak testpermet kategória.

Mostanában abszolút az édes illatok nyűgöztek le, úgy látszik, ezekből is inkább a gyümölcsösök. Az első áldozatom a Gránátalmás-mangós volt, még tavaly nyáron rendeltem. Akkor nagyon rá voltam kattanva erre az illatra, azóta viszont már nem nem vagyok annyira oda érte, ezért inkább csak edzéseken használom. Kellemes, de már valahogy nem az igazi számomra, inkább valami hajápolónak való illat. Nyár elején ahogy megéreztem barátnőmön a Görögdinnyés változatot, azonnal be kellett szereznem. Annyira nyárias, kicsit talán tömény, de valahogy mégis olyan könnyed, dinnyés rágógumi illata van, rengeteget használtam, a nyári kedvencek között is szerepelt. A harmadik pedig az új Fehér csokoládés-epres, ami hihetetlen jó ötlet volt tőlük. Igazi csajos, édeskés illata van, az eper mellett tényleg lehet érezni a fehér csokit is.

Sosem teljes áron vettem őket, az első kettőnek talán 499ft volt darabja, az utolsót pedig szettben vettem. Nem szívesen adnék ki többet értük, végül is csak egy testpermetről van szó. Viszonylag hamar elszáll az illatuk, a gránátalmás talán a legtartósabb a három közül. Mivel szeretem velük fújkálni magam, ez annyira nem probléma, ráadásul a műanyag csomagolás miatt táskabarát, szinte mindenhova magunkkal tudjuk vinni egy kis napközbeni felfrissülésért.

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. én is imádom a testpermeteket:)

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  2. Nekem a mangós meg van. :) Anyum tesójának a menyasszonya AVONozik, és karácsonyra szoktam ilyeneket kapni. :) Van még egy Oriflame. Én szeretem mindkettőt. :)

    VálaszTörlés
  3. Én régen imádtam ezeket a termékeket, szettben vettem mindig tusfürdővel és testápolóval. =) Most is van talán 1-2 még itthon, de nem nagyon használom őket.

    VálaszTörlés
  4. Nekem kettő van meg , a mangós és a szilvás :) . Nyáron sokat használtam őket, ilyenkor pedig fürdés után szoktam magamat illatosítani velük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cukrozott szilvásat ha jól tudom, már nem gyártják, pedig olyat is szerettem volna régebben :(

      Törlés
  5. Nekem ibolyás volt, csak elfogyott. Most viszont rendeltem ilyen áfonyás- fahéjasat, szettben és nagyon megérte. Még nem érkezett meg hozzám de nagyon kíváncsi vagyok! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal én is szemeztem, de egyelőre nem akarok többet venni. Kíváncsi leszek, hogy milyen :) (még csak neten láttam, ott hiába van illatosított oldal.. :D)

      Törlés
  6. Dinnyés nekem is van, és nagyon imádom! :) Csak az a kár, hogy nagyon hamar "elmegy" az illata :(

    VálaszTörlés