Kézkrém kalauz - Yamuna, Eveline, Dove

by - november 04, 2020
Megérkezett az igazán hűvös, esős, szeles idő, amit a kézfejem azonnal megérez, egyből ki is száradt. Ennek apropóján gondoltam, megmutatnám nektek a jelenleg használt kézkrémeimet. A kézkrém az a szépségápolási termék, amit egyértelműen szeretek váltogatni, mindig újakat kipróbálni, ráadásul egyszerre több is használatban van: egy a hálóban estére, egy az előszobában reggelre, egy pedig a táskámban.


Yamuna levendulaolajos kézkrém (30 ml)*
A Yamuna a 'temperás tubushoz' a fém helyett műanyagot alkalmaz, aminek egyetlen hibája, hogy a végén nehezebb kiütögetni belőle a krémet. Maga a fehér színű, sűrűbb krém nem oszlik el nehezen, viszont nem azonnal szívódik be. Ennek ellenére a hétköznapi neszesszeremben tartom, mert nagyon jól tud jönni, ha nagyon kiszárad a kezem. Használatakor az az érzésem támad, mintha egy levendula mezőn sétálnak, igazán kellemes, friss levendula illata van. Összességében tehát egy nagyon jó kis kézkrémről beszélünk, habár az itt említett kézkrémek közül ez a legdrágább.

Eveline I Love Vegan Food mangós kézkrém (50 ml) (link)*
Az Eveline Cosmetics I Love Vegan Food kézkrémek értelemszerűen vegánok, amik közül én most a mangó-zsálya verziót próbáltam ki. Nagyon kellemes, enyhén citrusos, enyhén édeskés mangó illata van, ami még nem a tolakodó, túl mű kategóriába esik. Állaga könnyed, szilikonos (holott nem tartalmaz szilikont), ami hamar beszívódik, így ideális kézkrém reggel, indulás előtt. Mellette nehezebben szárad ki a kezem a hűvös napokon, de inkább ilyen megelőzésre való, a már túl száraz kézfejnek kevés lenne.

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual kókuszos kézkrém (75 ml)
Talán épp a kókusz olajnak és mandulatejnek köszönhető gazdag formulája miatt nem szívódik be azonnal, ami nem is lenne probléma, az állaga azonban valahogy nem az igazi, minta ‘szemcsés’ lenne, ezért az éjjeliszekrényemen kapott helyet. Azonnal hidratálja a kézfejet, az illata pedig kimondottan tetszik: elsőre egyértelműen a kókusz dominál, de nem az a tipikus nyári naptej illatot képviseli, így ősszel is abszolút megállja a helyét. A mennyiség kiadós, a pattintós kupak köszönhetően a használata is egyszerű.

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a róluk kialakított véleményem.

Ti milyen kézkrémet használtok jelenleg?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Ha szeretsz újakat kipróbálni, ajánlom az én kedvenceimet: a Lush Dream Cream és az Alverde gránátalmás kézkrémje csodát művelnek, amikor kiszáradnak a kacsóim. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippeket :) Az Alverde kézkrémjeit egyébként szeretem nagyon :3

      Törlés