Avon szépségápolási kedvencek

by - március 01, 2020
Az Avon havonta bővülő termékkínálata az utóbbi időben igen figyelemre méltó, izgalmasabbnál izgalmasabb szépségápolási termékkel rukkoltak elő az elmúlt hónapokban. A jelenlegi bejegyzésben az általam kipróbált és kedvenccé avanzsált Avon újdonságokat mutatnám be, amik beépültek a mindennapi rutinomba.


Distillery Sleep Potion éjszakai arckrém
Megjelenésekor nagyon megtetszett az Avon Distillery termékcsaládja, ami természetes, vegán összetevőket, magasan koncentrált hatóanyagokat tartalmaz, viszont alkoholtól, illatanyagoktól, kémiai fényvédőktől, illóolajoktól és ásványi olajoktól mentes. Hosszas gondolkodás után az éjszakai arckém tesztelésére esett a választásom, ami a leírás alapján gondoskodik bőrünk nedvességtartalmának megtartásáról, halványítja ráncainkat és elszíneződéseinket. A csomagolás egyszerű, de nagyon impozáns. A krém doboza letisztult, a 30 ml-es tégely átlátszó, a réz színű kupak és feliratok viszont mégis elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. Az INCI szintén minimalista, de a jó értelemben, az ígéretes niacinamid pedig nem az utolsó helyen kullog az összetevők között (így a niacinamid szérumom háttérbe is szorult). Ugyan szelesebb időben felteszek egy hidratáló arcmaszkot, de egyébként - ami talán az állagából adódóan meglepett - a hétköznapokon önmagában is elegendő hidratálást nyújt a kombinált bőrömnek.

Sminkecsetek arcra
101 - ecset púderekhez és ásványi alapozókhoz | 102 - ferde ecset pirosítóhoz és kontúrozáshoz | 103 - ecset pirosítóhoz, highlighterhez
Az ecsetek nagyon jó minőségűek: puhák, tömöttek, nem hullik a száluk, jól bírják a mosást. A leírás alapján a puhább, vegán sörtéknek köszönhetően hibátlanul oszlathatjuk el sminkünket arcbőrünkön. Az olyan por állagú dekorkozmetikummal is jól működnek, amik másik ecsettel eddig poroltak. A ferde végű (102) ecsetet használom a legtöbbet, kontúrozáshoz, barnítóhoz tökéletes. A púderecset (101) is kiválóan végzi a dolgát, míg a 103-as ugyan a highlighterhez kicsit nagy, meglepően jól működik annak a felviteléhez is, de talán a pirosítóhoz praktikusabb választás lehet.


True Metallic Matte folyékony ajakrúzsok
Az applikátoros folyékony rúzsok felvitele ugyan egyszerű, a széleken azért némi precizitásra van szükség, a sötétebb színnél pedig mindenképp kontúrceruza használatát javasolnék. Nem 'köt' rá teljesen az ajkakra, viszont nem mászik el és a viselése egyáltalán nem zavaró. A rose-t (1) egy csodaszép rózsás mályvának mondanám, ami arany pigmentekkel irizál, akár egy highlighter, nekem ő lett az abszolút kedvenc. Míg a bordeaux (2) esetében egy alapvetően meleg bordó árnyalatról van szó, ami - persze a képen nem látszik, de - egy enyhe hideg fényben játszik. Egyébként mindkettő egyenletesen fed, viszont fél nap alatt megkopik az ajkak belső felén. Ilyenkor én inkább lemosom és teljesen újrakenem, különben kukacosodásra, morzsolódásra hajlamos.

Ti milyen újdonságokat próbáltatok ki mostanában az Avontól?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szépek ezek az ecsetek. *.*
    A Distillery artisztító balzsam is szuper szerintem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az ecsetek nem csak szuperül működnek, de még ráadásul szépek is *-* Sajnálom, hogy a Distillery családból csak ezt az egyet választottam tesztelésre, a C vitamin poron gondolkoztam még egyébként :)

      Törlés