Eveline Keratin Pro köröm újjáépítő és erősítő szérum

by - december 15, 2019
Alapvetően szerencsésnek mondhatom magam a körmeim miatt, az igazi hideg idő beköszöntével azonban a kezem állapota hirtelen megromlik: a hideg ekcéma mellett az egyébként erősnek mondható körmeim is elgyengülnek és hajlamosak letörni. Ezt megelőzvén próbáltam ki az Eveline körömerősítő szérumát.


'A szérum aktív összetevői rendkívül hatékonyan erősítik a repedésnek, mechanikai sérülésnek kitett körömvégeket. Az egyedi újjáépítő és keményítő szérum hatékonyan zárja a körömlemezt, védve mindenféle károsodástól. Innovatív formula, mely Pistacia lentiscus és Allium sativum (vagyis fokhagyma) kivonatot tartalmaz, hatékonyan megerősíti a körömlemez szerkezetét, serkenti a keratint - a köröm fontos összetevőjét.'

A körömlakkokéval megegyező kinézetű ecsetelő egy viszonylag nagy papírdobozban lapul, rajta minden fontosabb információval. Az ecset lapos kialakítású, ami személy szerint a kedvencem, így gyorsan és könnyen lehet felvinni a kékes színű, híg folyadékot - ami gyakorlatilag átlátszó a körmökön, de ha túl sokat viszek fel, száradás közben foltokban előtűnik a kék szín. Az esti rutinomba épült be (hetente 2-3 alkalommal alkalmazom), így biztos, van ideje beszívódni és kifejteni hatását. De egyébként mire végigérek egy kezemen mind az öt ujjamon, az első körmömön szinte már tejesen be is szívta a szérumot. Az üveg méretéhez képest az 5 ml talán kevésnek hangzik, de nagyon lassan fogy rendszeres használat mellett is. Enyhe illata kimondottan kellemes, kicsit megfoghatatlan számomra, de talán a lóbalzsamra emlékeztet, egy enyhe gyömbéres beütéssel.

Az eredménnyel pedig kimondottan elégedett vagyok, a téli hideg ellenére nem tört le a körmöm és lemezes felválást sem tapasztaltam. Ráadásul a nagytakarításnak is nekiálltam és az állandó vízben ázás sem viselte meg úgy, mint egyébként szokta. Összességében tehát egy nagyon gyors és valóban hatásos rutinról van szó, ezt a pár percet mindenképp érdemes ráfordítani a körmünk egészsége érdekében.

Ti használtok valamilyen körömápoló szérumot?

You May Also Like

0 megjegyzés