Tavaszi hangulat az Avon újdonságaival

by - április 21, 2018
Annyira hihetetlenül vártam már ezt az igazi tavaszias napsütést, nem győzök betelni vele. Általában a dekorációt is igyekszem valamelyest az adott évszakhoz illeszteni, emellett pedig néhány szépségápolási termékem is lecserélődik az időjárás változásával.

Ilyenkor (pláne) jöhet minden, ami rózsaszín! Úgyhogy igen, ezeket a termékeket főként a színűk, de legalább annyira az illatuk miatt választottam az Avon kínálatából. Egy frissítő zuhany mellett, ami a mindennapjaimat jellemzi, olykor egy kád habos vízbe is szeretek beülni lazítás gyanánt. Ez a három, virágos-gyümölcsös illatkombináció pedig megédesíti a hétköznapjaimat.


Senses Happiness gránátalma és frézia tusfürdő
A Senses termékcsalád legújabb tagja személyében egy rózsaszín, krémesen folyékony tusfürdőt kapunk, aminek révén zuhanyzás után szinte ápoltnak érzem a bőröm. Közepesen jól habzik, így talán a kelleténél többet használok belőle, mégsem vettem észre, hogy gyorsan fogyna. Az illata nagyon kellemes, inkább virágos, mint gyümölcsös, és használat után rövid ideig a bőrön is érződik. Egyetlen problémám a csomagolással van, nagyon nehéz kinyitni a pattintós fedelet, de cserébe bombabiztosan zár, így utazáshoz is bátran magammal merném vinni.

Naturals körte és bazsarózsa tusfürdő
Mindig is kedveltem az Avon Naturals vonalát, ami ismét egy tusfürdő-testápoló-testpermet hármassal bővült. A tusfürdőt volt most szerencsém kipróbálni, aminek hengeres flakonját kényelmi szempontból nem kimondottan kedvelem, de ez csak egyéni preferencia. A tusfürdő maga sűrűbb géles állagú, rendkívül jól habzik, valóban élmény vele a zuhanyzás. Ami miatt viszont olyannyira megszerettem, hogy az elsőként domináló bazsarózsa mellett előbújik a körte is, ami egy igazán üde tavaszias illatot eredményez.

Orchidea- és málnaillatú habfürdő
Akaratlanul is a szörp jut erről a habfürdőről eszembe, ahogy öntöm a kádba a folyó vízhez :) Azonban a három termék közül ez nyerte el legkevésbé a tetszésemet. Ha nagyobb mennyiséget adagolok belőle, akkor sem képez óriási habot, ami önmagában nem is lenne probléma. Szárítani ugyan nem szárítja a bőrömet, de olyan 'nyikorgós' lesz tőle, amit egyes samponok után szoktam érezni a hajamon. Az illata pedig annyiból volt csalódás számomra, hogy inkább parfümös, főleg a virágos illatjegy dominál, a málnának csak az édességét lehet elvétve érezni.

Ti milyen fürdőterméket preferáltok tavasszal?

You May Also Like

0 megjegyzés