Winter wish wish

by - december 09, 2017
Mindig igyekszem minél tudatosabban vásárolni, legyen szó ruháról, szépségápolási termékről, vagy bármi másról. Abszolút halmozás ellenes vagyok, nem szeretek semmire feleslegesen pénzt kiadni, így borzasztóan sokat tudok gondolkozni egy egyszerű hétköznapi tárgyon is, hogy valóban szükségem van e rá. A hirtelen felindulásból elkövetett vásárlások legjobb ellenszere, mint tudjuk, a listaírás, amit néha szeretek a blogon is megörökíteni. A jelenlegi lista eleinte a tél jegyében indult, de kimondottan az évszakhoz köthető dolgokat (télikabát, parfüm) már sikerült is kipipálnom :)


NYX Liquid Suede Metallic Matte - Biker Babe
Abszolút matt rúzs párti vagyok, valahogy ezt a finish-t viselem komfortosan (a készletemben lévőkkel tökéletesen elégedett vagyok, tartósak, nem másznak el az ajkakon és szépen kopnak). A metál rúzsokat meglátva viszont rögtön elborult az agyam, bár tudtam, nem az én világom ez a finish, így annyiban is hagytam a dolgot. Aztán valahogy véletlenül rátaláltam a NYX új, egyszerre metál és matt finish-ű folyékony rúzsaira, melyek közül a Biker Babe egy burgundi árnyalat, így nem kérdés, azonnal belopta magát a szívembe.

Hosszú ujjú csíkos ing, farmernadrág
Eleinte hirtelen kattanásnak éreztem, viszont mióta megfogant a fejemben, nem hagy nyugodni a gondolat, milyen jól mutatna egy ízléses kék csíkos ing mondjuk farmerral hétköznapokon, fekete nadrággal vagy magassarkúval pedig elegánsabb megjelenést kölcsönözve akár konferenciára is tökéletes lenne. A farmernadrágot pedig talán nem is kéne már konkrétan kiemelnem, de mindig hadilábon állok velük (nehezen találom meg a tökéletest), szóval szinte állandó tagja a listáimnak. A lényeg az egyszerűségben rejlik, semmi extra, csak megfelelő szabása és anyaga legyen.

Mintás Kindle tok
Lassan egy éve vagyok boldog Kindle tulajdonos, amit egy borítékszerű tablet tartóban hordok magammal. Ez kifejezetten nem kényelmes és biztonságos megoldás tömegközlekedésen, ahol mindig félek, hogy kiesik a kezemből a tok nélküli ebook reader. Nézelődtem máshol is, de mindig visszatértem az eBay-en található szépségekhez, amelyek közül a képen látható a jelenlegi befutó.

Lush Sunnyside habfürdő
A legelső Lush habfürdőm a tavaly karácsonykor ajándékba kapott The comforter rózsaszín, rágógumi illatú tömbje, amit annyira megszerettem, hogy újra is vásároltam. A hideg idő beköszöntével szívesebben veszek egy-egy fürdőt az itthoni spa napok alkalmával, amit automatikusan a színes, illatos habokkal kapcsolok össze. Gondoltam, időszerű lenne egy téliesebb habfürdő beszerzése, szóval karácsonyibb, alkalmibb irányba indulva kezdtem el nézelődni a honlapon, azonnal több karácsonyi habfürdőt is kinézve. Nagyon édesek ezek a hóember és ajándékdoboz formájú limitált darabok, engem azonban mégis a Sunnyside tömény arany csillámokkal teli csodája vett le a lábamról, ami a karácsony közeledtével egyértelműen a 'kell' kategória.

Nektek mi szerepel a jelenlegi kívánságlistátokon?

You May Also Like

3 megjegyzés