To do list for spring - 2017

by - április 02, 2017
Mióta egy kicsit melegebbre fordult az időjárás, azóta teljesen tavaszi lázban égek. Az április eljövetele pedig még inkább azt jelzi, menthetetlenül itt a tavasz! Egyszerűen élvezem, ahogy napközben melengeti az arcomat a nap, ráadásul már a reggeli készülődés közben sincs lámpa fényére szükségem. Az illatos, virágzó fák pedig csak hab a tortán :) Ilyenkor kicsit úgy érzem, a természettel együtt én is megújulok és rengeteg mindent szeretnék tenni..

(képek forrása: weheartit.com)

♥ Fényképezni
A legjobb fényviszonyok tavasszal vannak, legalábbis a lakásban mindenképp, imádom ahogy délelőttönként besüt a nap! De a szabadban is ilyenkor szeretek a leginkább fényképezni, főként a virágzó fákat, éledő természetet megörökítve.

♥ Virágokkal díszíteni a lakást
Egy kis (vágott) virág hihetetlenül fel tudja dobni a lakás hangulatát, valamint az enyémet is.

♥ Színesíteni a hétköznapokat
Érdekes, hogy mostanában elvesztem egy fekete-fehér világban, legalábbis ami az öltözködésemet illeti. Azonban egy-egy aktuális kedvenc mindig van: míg ősszel a bordót részesítem előnyben, tavasszal a (pasztell) rózsaszín kerül előtérbe, amit igyekszek majd belecsempészni a hétköznapjaimba.

♥ Újra felfedezni a rúzsokat
A hideg szél és nagy sál ebben az évszakban már nem kifogás, így nem ártana újra beépíteni a rúzsokat a mindennapi rutinomba.

♥ Könyv, könyv, könyv
Szerintem bármilyen időjárás miatt alkalmat találok az olvasásra. Tavasszal éppenséggel a beáradó napfény hozza meg a kedvemet, kimondottan szeretek az ablak előtt lévő fotelben elhelyezkedni. Bár tény, hogy örök kedvenc elfoglaltságról van szó.

♥ Tavaszi gardróbfrissítés
A tavaszi nagytakarítás alkalmával imádok selejtezni, ami alól a ruhásszekrény sem kivétel. Épp ideje átnézni, mire is lesz szükségem a következő hónapokban, mitől kell megszabadulni és mi az, ami utánpótlásért kiált.

Meséljetek, nektek mi a tervetek tavaszra?

You May Also Like

0 megjegyzés