Elhasználtam, elfogytak #21

by - február 26, 2017
Az elfogytak posztok megírásakor mindig rá kell jönnöm, mennyi termék tesztjével lennék adós, ha nem lenne ez mini-teszt sorozatnak mondható bejegyzés típus. A tervezett három hónapot ugyan nem sikerült tartanom, így adódhatott, hogy ennyi kiürült flakon és tubus gyűlt össze ismét. Ezért igyekszem lényegre törően leírni a véleményemet róluk.


A sort a testápolási vonallal kezdeném, mégpedig a DOVE Purely pampering tápláló krémtusfürdővel kókusztejjel és jázminszirommal, ami kifejezetten krémes, nagyon sűrű, talán már túlságosan is. Fürdőrózsával vagy szivaccsal érdemes használni, különben nem habzik rendesen és nehézkes vele a fürdés. A BALEA Professional sampon és balzsam barna hajra (tesztteszt) régi kedvenc párosom, nagyon örülök, hogy újra lehet kapni. A sampont ugyan viszonylag hamar megszokja a fejbőröm, így időnként kénytelen leszek leváltani, de balzsam téren nem igazán fogok a továbbiakban kísérletezni, mert ez azonnal puhává és kifésülhetővé varázsolja a hajamat. A TERRA NATURI testápoló olaj jojobával (teszt) alapvetően nem egy rossz termék, de rá kellett jönnöm, az olajos testápoló nem az én világom, így az utóbbi időben csak gyantázás után nyúltam érte. Az egyik DM doboznak hála jutottam hozzá az AFRODITA cukorradírhoz, amivel abszolút vegyes érzéseim vannak. A cukorszemcséknek köszönhetően egy durva testradírról van szó, ami a száraz lábszáramra kimondottan jó volt. Az olajos bázis miatt azonban sokszor meggyűlt vele a bajom, mert egy vastag zavaró réteget hagyott maga után a bőrömön. Az YVES ROCHER So Elixir Bois Sensuel parfüm végül annyira a szívemhez nőtt, hogy eredeti terveim ellenére újravásároltam. A hideg időszakra tökéletes, nagyon kellemes illata van, ami még nap végén is érződik. A 2015-ös téli limitált kiadás egy darabja volt az ALVERDE tetsvaj tőzegáfonya és makadámdió kivonattal, ami az alverde testvajakhoz hűen kiválóan hidratált és én az illatát is kedveltem.


Főleg a melegebb időszakban részesítettem előnyben a könnyedebb állagú ALVERDE Color & Care alapozót (20) medium caramel árnyalatban, ami azonban fedésében nem túl kiemelkedő (inkább csak egységesítette a bőrömet, de a hibákat nem takarta el). Az ALVERDE Mascara maximize volume lashes szempillaspirált dúsító hatása miatt kedveltem meg, viszont napközben minimálisan lepergett a szemem alá. A FOREVER LIVING PRODUCT Aloe ajakápolóját inkább sebek kezelésére használtam, az ujjamon lévő vágásokra kimondottan szerettem, de mint ajakápoló - hidratáló hatása ellenére - valamiért nem annyira vált be. Az eBay-es verzió után az EBELIN sminkszivacsa került nálam terítékre, mint beauty blender utánzat. Vizesen kellően puha, így könnyű vele eloszlatni az alapozót. Viszont úgy érzem, túl hamar adta meg magát az anyaga és kezdett el morzsolódni. Nem hiába tűnik fel állandóan az ilyen típusú bejegyzésekben a RIVAL DE LOOP olajmentes szemfesték lemosója, ugyanis tökéletesen eltávolítja a szemsminket, miközben nem irritálja vagy szárítja a szem körüli érzékeny bőrt. A BALEA Med Ultra Sensitive arctisztító gél (teszt) kiválóan bevált eddig, megfelelően tisztított, a jelenlegi alapozómmal azonban nem birkózik meg, ezért újabb alternatívát kellett keresnem helyette. Még nem igazán váltam meg krémtől, mielőtt elhasználtam volna, a BALEA '50's forever' ápoló krém tégelye azonban még nem ürült ki teljesen. Annyira nem szerettem a túl balzsamos állaga miatt és mert kellemetlen réteget hagyott, hogy sosem nyúltam érte. Nem utolsó sorban pedig két étrend-kiegészítő: a DAS GESUNDE PLUS Étrend-kiegészítő kapszula hajra már nem az első doboz volt, de rá kellett jönnöm, sajnos ez üti ki az arcbőrömet (csúnya, nagy pattanásokat okoz, főleg az állam környékén). Ellenben a TRICOVEL Étrend-kiegészítője, ami viszont hatásosnak bizonyult.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Hmm... lehet, ki kéne próbálnom azt a Baleás balzsamot, úgyis éppen hajbalzsamot kell vennem :D Pont pár napja vettem újra én is a Rival de Loop-os sminklemosót, mert nekem is tökéletesen bevált. A sminkszivaccsal pedig én is így jártam, pedig tök jól működött, amíg ,,élt" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretem ezt a balzsamot, bár tény, nem kell tőle csodát várni, de hajmosás után azonnal érezhető a különbség (már a kiöblítésekor is). Az Ebelin helyett most a For Your Beauty (Rossmann) szivacsával próbálkozok :)

      Törlés
  2. A Balea 50's hidratáló cucca nekem se jött be...túl laza volt a tégelyen a tető, nem igazán hidratált, és az esetleg irritált bőrfelületet égette...(gyakran szinte tünetmentes az allergiám, ettől a terméktől viszont szerencsére előjött az összes kellemes égő, viszkető, fájó, piros, duzzadt dolog, ami csak tudott...)

    A Das gesunde plus dolog meg sajnálom, hogy nem vált be, de valahol örülök, hogy nem vagyok földönkívüli...Azt hittem én vagyok az egyetlen ember, akinek tönkretette a bőrét /és a haját/...Minden testszőrzetem gyorsabban nőtt, kivéve a hajamat, amit szörnyen szárított; azok az apró tokos kis pattanások pedig rémálmaimban még mindig üldöznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a krém nagyon nem az én világom, pedig tényleg próbáltam elhasználni :/ A vitamin pedig egyszerűen bosszant, hogy miért! Így viszont nem is szívesen nézelődök a többi Das Gesunde vitamin között sem, legalábbis ez a kapszula formátum után tuti nem nyúlok többet.

      Törlés