My (birthday) wish list

by - január 21, 2016
Az utóbbi időben igencsak visszafogtam magam, már ami a költekezést illeti, így érthető, hogy a vásárlási listám egyre csak bővül. Habár sosem voltak nagy igényeim, pár konkrétumra jó lenne végre lecsapni. A szülinapom ugyan csak márciusban esedékes, úgy gondoltam, ezek a darabok tökéletes megelégedéssel töltenének el szülinapi ajándékként - akár tőlem magamnak :)


#1 - Pénztárca (Stradivarius)
Az őszi kívánságlistánál említettem, hogy szeretnék egy új, fekete pénztárcát. Persze ahogy az lenni szokott, azóta sem jött velem szembe az igazi, a tavasz közeledtével pedig újra a világos, pasztell színekhez húz a szívem - így talán érthető, hogy ez a szépség miért abszolút instant szerelem. Egyébként egy hasonló árnyalatú, steppelt tárcát nyúzok éppen, ami után megfogadtam, világosat soha többé, de hát erről ennyit.. :)

#2 - Üveggyertya (H&M)
Már régebben is nézegettem az üvegtégelyes gyertyákat, amiket nem csak eredeti funkciójuk miatt látnék szívesen az otthonomban, hanem a kiürült üveget is újra felhasználnám valamilyen célra - például szempillaspirálok tárolására.

#3 - Gyöngyös nyaklánc (eBay)
Mindig csak a tavaszra gondolok.. amikor ugyebár a hangsúlyosabb ékszerek is előtérbe kerülnek. Idén se lenne hátrány beújítani egy statement nyakláncot, amit a dolgos hétköznapokon is hordani tudnék. A nagy gyöngyös darabok régóta birizgálják a fantáziámat, de eddig nem tudtam volna beépíteni a ruhatáramba, mostanában viszont egyre jobban el tudnám képzelni magamon.

#4 - Márványmintás telefontok (eBay)
Telefontokot ugyan nemrég rendeltem, ami tulajdonképpen még meg sem érkezett, de már akkor is szemeztem ezzel a - mostanában oly' divatos - márványmintással. Egyedüli problémám, hogy én a szilikon tokokat preferálom, ugyanis (finoman szólva) hajlamos vagyok leejteni a telefonomat és félő, hogy még a műanyag tok sem bírná sokáig.

Nektek mi szerepel a jelenlegi kívánságlistátokon?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Gyönyörű az a Stradu pénztárca, épp most akarom lecserélni én is az enyémet, és tőlük néztem ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj, kíváncsi lennék, te milyet néztél ki magadnak! :)

      Törlés
  2. Az a nyaklánc nagyon szép! :) Én egy jó kis slip ont szeretnék tavaszra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ősszel nekem is tervben volt egy slip on, de eltoltam tavaszra, szóval nemsokára ideje lesz beszerezni ;)

      Törlés
  3. A nyaklánc nálam is kívánságlistás. :) A márványmintás tok régebben tetszett, de most mindenkinek az van. nekem most norvégmintás van, tavaszra pedig flamingósat szeretnék. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy csillogó ezüstöt rendeltem (pontosabban az elvileg matrica, a tok pedig sima átlátszó szilikontok). Mindenesetre kíváncsi leszek, aztán max beruházok egy ilyenre is :)

      Törlés