Cozy weather - Autumn favourites

by - november 08, 2015
Habár az utóbbi hetekben igazán szép, napsütéses időnk volt, a reggeli hideg (és köd) nem kímélt bennünket és az esti levegő is egyértelművé tette, hogy valóban ősz van. Ilyenkor többségünk szépségápolási és sminkelési szokása is egy nagy fordulatot vesz: a táplálóbb krémekért, fűszeresebb illatokért nyúlunk. A mostani bejegyzésben azokat a termékeket gyűjtöttem össze, amik az ősz beköszöntével előtérbe kerültek nálam és kedvencekké avanzsáltak.


Yves Rocher Zabtej hab- és tusfürdő
Eleinte, a flakonból szaglászva nem tetszett annyira az illata, de mivel pont az Yves Rocher blogger találkozó napján fogyott el az előző tusfürdőm, így gondolkodás nélkül az ott kapott zabtejes darabot fogtam be. Aztán az egyik hűvös őszi este a forró zuhany alatt jutott el a tudatomig, hogy mennyire jól esik egy hosszú nap után vele relaxálni, a forró vízzel karöltve igazán el tud lazítani. A tavaszi-nyári időszakban nem esne ennyire jól ez az illat, ezeken az őszi estéken viszont kimondottan kellemes használni.

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel parfüm
A hideg idő beköszöntével a fűszeresebb, gazdagabb aromákat preferálom. Az Yves Rocher legújabb So Elixir parfüme számomra igencsak nehezen behatárolható illatot képvisel, de már első szaglásra levett a lábamról. A leírás szerint orientális-virágos parfümről van szó (vanília, pacsuli és írisz), ami eleinte töményen hathat az orrnak, de idővel előkerül az édeskésebb vonal, ami egész nap finoman érződik.


Alverde Color & Care alapozó
A DM blogger találkozóján jutottam hozzá ehhez az Alverde alapozóhoz a 20 medium caramel árnyalatban. Hétköznap reggel tökéletes választás, ugyanis nagyon könnyű eldolgozni - az Ebelein alapozó ecsetével használom, amivel kitűnő párost alkot. Maga az alapozó kicsit nehezebb állagú, így nem szárít és nem emeli ki a szárazabb foltokat, ami ősszel igencsak fontos szempont. Szépen egységesíti az arcbőrt és természetes hatást kelt.

Alverde arcpirosító
Amint beköszöntött az ősz, pirosító fronton az Alverde vöröses barna 03-as pretty terra árnyalatára váltottam. Kellően pigmentált, de a szín erőteljessége és a pirosító porzása a használt ecsettől is függ. A végeredmény matt és természetes, ha pedig nem piszkálom az arcomat, akár az egész munkanapot kibírja.


Golden Rose Rich Color 78 körömlakk
A kedvenc őszi körömlakkokat már egy külön bejegyzésben megmutattam, amiből az abszolút befutó ez a kicsit megfoghatatlan színű (rose taupe) Golden Rose lakk lett. A krém finis még mindig a gyengém, a színe mellett pedig a tartóssága is okot ad arra, hogy ennyire szeressem.

S.he Stylezone Volume-up szájfény (teszt)
A szájra való sminktermékek hirtelen előtérbe kerültek nálam, így fedeztem fel újra magamnak ezt a szájfényt is - aminek a színe egyébként majdnem teljesen megegyezik az előbb említett Golden Rose lakkéval. A száraz ajkak eltakarására kiváló megoldást nyújt, habár az ígért dúsító hatás részemről elmarad.

Avon Indulgence ajakrúzs (teszt)
Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ősszel imádni fogom ezt a Rose bouquet fantázianévre hallgató Avon rúzst! Szeretem a krémes textúráját, amit még építeni is lehet, így hangulattól függően fokozhatom a szín erősségét. Eleinte kicsit félénken viseltem, ma már viszont sokkal bátrabban használom. Szerencsére egyenletesen kopik, de hajlamos kifutni a száj szélére, szóval érdemes lehet ajakceruzával kontúrt rajzolni.

Rimmel Kate Moss rúzs
A legfrissebb kedvencem a 42-es sorszámot viselő Kate Moss nude rúzs, amit főleg a rohanós reggeleken veszek elő, ugyanis hihetetlen gyorsan fel lehet applikálni. Mostanában elég nehezen keltem, így nem sok időm maradt a sminkelésre, a felvitele viszont nem igényel túl sok precizitást, ennek köszönhetően ő lett a jolly jokerem.

Nektek mik lettek az őszi kedvenc szépségápolási terméketek?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Van egy Alverde pumpás alapozóm nekem is de abszolút nem vált sajnos be. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, sajnálom :( Nekem ezen kívül egy kompakt alapozóm van az Alverdétől, az nekem se vált be, mint alapozó :/

      Törlés
  2. Cuki az összes termék, legjobban a GR lakk tetszik, szívesen látnám a saját körmeimen is viszont :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szeretem, úgyhogy csak ajánlani tudom :)

      Törlés